Αλίκη Βουγιουκλάκη-Βλάσης Μπονάτσος: Ο παθιασμένος έρωτας τους που τάραξε την Ελλάδα

Αλίκη Βουγιουκλάκη-Βλάσης Μπονάτσος: Ο παθιασμένος έρωτας τους που τάραξε την Ελλάδα

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Βλάσσης Μπονάτσος έζησαν έναν δυνατό έρωτα για περίπου πέντε χρόνια και η σχέση τους μονοπωλούσε τα περιοδικά της εποχής και μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Έλενα Μακρή Λυμπέρη είχε δημοσιεύσει τις εικόνες του ζευγαριού από εκείνη την εποχή και είχε γράψει στη λεζάντα τους:

«Αλίκη και Βλάσσης στο εξοχικό της σταρ στον Θεολόγο. “Είναι ένα τόλμημα να συζείς με έναν άνδρα που δεν είναι νόμιμος άνδρας σου” είχε πει το 1982 η ηθοποιός “Και ίσως είναι ένα μάθημα για όλες τις γυναίκες. Με ρωτάτε αν με ενοχλεί που είναι νεότερός μου. Αυτό το λέτε εσείς, εγώ δεν το έχω αντιληφθεί. Ούτε ο Βλάσης με έχει αφήσει να το αντιληφθώ. Είναι τόσο ώριμος, τόσο έξυπνος κι εγώ από φυσικό μου τόσο νεαρή και συγχρόνως με όλες τις εμπειρίες της ηλικίας μου που τα πάμε πολύ καλά”.

blali2

Δίπλα στον Βλάση αλλάζει συνήθειες. Η Αλίκη ξενυχτάει, βγαίνει σαν εικοσάχρονη και διασκεδάζει στο “Εργοστάσιο”. Ξαναγεννιέται. Το λεξιλόγιό της μεταλλάσσεται στη νεανική αργκό της εποχής “Γουστάρω, σάλταρα, μου τη βγήκε, τη βρίσκω…”. “Αγάπη μου εμείς οι δύο μαζί θα γεράσουμε» λέει ένα βράδυ στο Βλάσση στον Θεολόγο…» σημειώνει στη λεζάντα της ανάρτησης.

vlalik

vlali3

vlaali5

alikvla8

Διαβάστε ακόμη:

Με πληροφορίες από Ελεύθερος Τύπος