Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πάνου Μιχαλόπουλου μετά από 12 χρόνια

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και από την τηλεόραση, βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας. Ο ηθοποιός που αποσύρθηκε επαγγελματικά το 2009, πραγματοποίησε την τελευταία του δημόσια εμφάνιση το 2011, όταν παρευρέθηκε σε εγκαίνια καταστήματος.

Ο παλαίμαχος διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, ήταν εκείνος που δημοσίευσε φωτογραφία με τον Πάνο Μιχαλόπουλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Η συνάντηση με τον τεράστιο Πάνο Μιχαλόπουλο».

 

 

Ο ηθοποιός πλέον ασχολείται με τα κτήματά του, στην Καλαμάτα. Σε παλιότερη συνέντευξή του, είχε δηλώσει ότι «δεν με ενδιαφέρουν ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα, έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ. Για μένα δεν ήταν δύσκολο. Πήρα αυτή την απόφαση το 2008. Έκτοτε ούτε εμφανίστηκα πουθενά ούτε έκανα απολύτως τίποτα με θέμα δημοσιότητας».

Μιλώντας για το παρελθόν στην «Espresso», ο ηθοποιός είχε πει μεταξύ άλλων: «Δεν με ενδιέφερε να διατηρήσω την εικόνα μου, ούτε τίποτα τέτοιο, το οποίο θεωρώ και ματαιόδοξο. Έκανα μια δουλειά. Ως δουλειά είπα “τελείωσα, δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο” και έτσι έφυγα. Ακούω πολλές φορές να λένε ότι "είναι επώδυνο για έναν καλλιτέχνη να φεύγει". Όχι, για μένα δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Ξέρεις πόση ευτυχία μού προσφέρει να ασχολούμαι με τα δέντρα, την καλλιέργεια και την αγροτική ζωή; Παίρνω ζωή απ' όλο αυτό. 

Είναι τρομερό ότι ο κόσμος σέβεται την απόφαση που έχω πάρει να μη θέλω να ασχοληθώ άλλο με την υποκριτική τέχνη και τη δημοσιότητα. Ο κόσμος με έχει αγαπήσει πάρα πολύ και δεν με ρωτάει γιατί δεν δουλεύω πια. Αυτό είναι ένα από τα παράσημα που μπόρεσα να κατακτήσω από τη δουλειά μου: ο σεβασμός και η εκτίμηση του κόσμου».

 

Video Url