Μαθήματα μόδας και στυλ παρέδωσε για ακόμα μια φορά η Μάρω Κοντού στο κέντρο της Αθήνας

Φωτογραφία: NPD Photo Agency

Τα γενέθλιά της γιόρτασε την προηγούμενη Τετάρτη η Μάρω Κοντού και βγήκε για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας, τραβώντας τα βλέμματα, αλλά και τα φλας όλων πάνω της.

Η 89χρονη διάσημη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου δεν δίστασε να κυκλοφορήσει στους δρόμους της πρωτεύουσας χωρίς μακιγιάζ, εντυπωσιάζοντας τους Αθηναίους με το στυλ και την κομψότητά της. 
 

Φωτογραφία: NPD Photo Agency

 

Η Μάρω Κοντού με καταγωγή από τα Ψαρά είναι γεννημένη στις 21 Ιουνίου του 1934 και έχει εμφανισθεί σε εκατοντάδες ταινίες και θεατρικές παραστάσεις σε όλη την καριέρα της, πιο γνωστή ίσως για τον ρόλο της Ελενίτσας στην ταινία «Η γυνή να φοβήται τον άνδρα» (1965), δίπλα στον Γιώργο Κωνσταντίνου.

Στην πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, εθεάθη ντυμένη κυρίως στα λευκά με ένα άνετο λευκό παντελόνι, λευκό t-shirt και άσπρα αθλητικά σνίκερς. Τα συνδύασε με ένα πολύχρωμο blazer κρατώντας μία τσάντα Valentino.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ως μία από τις πρωταγωνίστριες στο σίριαλ του Mega, «Η Γη της Ελιάς», η ακομπλεξάριστη Μάρω Κοντού, χωρίς να έχει κάτι να αποδείξει, παρέδωσε μαθήματα άνεσης και στυλ αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.