Η Φίνος Φιλμ παρουσιάζει τον Νίκο Κούρκουλο στην «Κοινωνία Ώρα Μηδέν»

Instagram @finosfilm_official

Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, εκτός της αναμενόμενης προβολής της ΕΡΤ, «Πυρετός στην Άσφαλτο» στις 22:00, θα προβληθούν δύο ακόμα ξεχωριστές δραματικές ταινίες της Φίνος Φιλμ από το κανάλι του ΣΚΑΪ. «Κοινωνία Ώρα Μηδέν» (1966) στις 17:40 και «Η Λεωφόρος του Μίσους» (1968) στις 21:00.

Η ταινία «Κοινωνία Ώρα Μηδέν» σε σκηνοθεσία Ντίνου Δημόπουλου και σενάριο Νίκου Φώσκολου, δίνει στον Νίκο Κούρκουλο την ευκαιρία να υποδυθεί έναν από τους καλύτερους ρόλους του. Μάλιστα, φημολογείται ότι είχε θέσει όρο στον Φίνο να έχει παρτενέρ του την Μαίρη Χρονοπούλου που αποδείχθηκε η απόλυτη συμπρωταγωνίστρια. 

 

 

Ο Άγγελος Μουρούζης έχει αποταχθεί από την Αεροπορία, με αποτέλεσμα να το ρίξει στο ποτό και τη χαρτοπαιξία. Όταν ένα επιβατικό αεροπλάνο συντρίβεται και από τους επιβάτες διασώζεται μόνο μια γυναίκα, ο αδελφός του Μουρούζη, αρχηγός της Πολιτικής Αεροπορίας, τον τοποθετεί επικεφαλή της επιτροπής που ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος. Ο σκοπός του αδελφού του είναι πονηρός, μιας και εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα και αποσκοπεί να συγκαλύψει τα αίτια του δυστυχήματος. Όμως ο Άγγελος διεξάγει τις ανακρίσεις διεξοδικά, με σκοπό να βγει στην επιφάνεια η αλήθεια πίσω από την συντριβή.

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Κούρκουλος, Μαίρη Χρονοπούλου, Φλωρέττα Ζάννα, Ανδρέας Μπάρκουλης, Βύρων Πάλλης, Κώστας Καζάκος, Τασσώ Καββαδία.