Ο Νίκος Κούρκουλος ως φιλόδοξος εισαγγελέας στο δράμα «Κατηγορώ τους Ανθρώπους»

Copyright Instagram @finosfilm_official

Άλλη μια σπουδαία ταινία θα προβληθεί σήμερα Κυριακή από την ΕΡΤ στις 22:00. Πρόκειται για την δικαστική ταινία μυστηρίου «Κατηγορώ τους Ανθρώπους» (1966) με το ντουέτο Ντίνου Δημόπουλου και Νίκου Φώσκολου να συνεργάζεται με μαεστρία, δίνοντας στον Νίκο Κούρκουλο την πρώτη του τεράστια προσωπική επιτυχία στην Φίνος Φιλμ. Τη μουσική υπογράφει ο εξαιρετικός Γιάννης Μαρκόπουλος, ενώ η Βίκυ Μοσχολιού ερμηνεύει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της με το «Πέρα από τη Θάλασσα».

 

 

Ένας νέος και φιλόδοξος εισαγγελέας αναλαμβάνει μια μεγάλη δίκη για το φόνο του ζωγράφου Αλέξη Πλατωνίδη. Κατά τη διάρκεια της πολύμηνης δίκης, ο εισαγγελέας ανακαλύπτει ότι ο Πλατωνίδης είχε σχέση στο παρελθόν με την γυναίκα του και μάλιστα την εκβίαζε γιατί τον εγκατέλειψε για να παντρευτεί τον ίδιο. Στο δικαστήριο, ακολουθεί μια σειρά αποκαλύψεων που θα δημιουργήσουν μεγάλες εντάσεις.

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Κούρκουλος, Τζένη Ρουσσέα, Μάνος Κατράκης, Γιάννης Βόγλης, Φλωρέττα Ζάννα, Άγγελος Αντωνόπουλος, Σπύρος Καλογήρου.