Η Φίνος Φιλμ γιορτάζει την Παγκόσμια Μέρα Ερωτήσεων

«Πορτοκαλάδα θέλετε; Από πορτοκάλια;» Αν ο Μπρίλης δεν βομβάρδιζε με τις αφελείς ερωτήσεις του τον Νίκο Σταυρίδη, δεν θα είχε γεννηθεί μια από τις πιο κλασικές σκηνές του ελληνικού κινηματογράφου.

Για αυτό σήμερα, παγκόσμια ημέρα ερωτήσεων, εκτοξεύουμε τις ερωτήσεις μας ελεύθερα με την Φίνος Φιλμ να θυμάται μερικές από τις πιο πετυχημένες της ταινίες!

Η Ημέρα Ερωτήσεων συμπίπτει με την επέτειο γέννησης του Άλμπερτ Άινσταϊν (γενν. 1879), ο οποίος πίστευε στην σημασία της περιέργειας και των ερωτήσεων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μεγάλες ανακαλύψεις.

 

 

Στο εορταστικό σποτ της Φίνος Φιλμ βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Η Ψεύτρα», «Τα Κίτρινα Γάντια», «Η Αλίκη Δικτάτωρ», «Ο Θόδωρος και το Δίκανο», «Δικτάτωρ Καλεί Θανάση», «Δεσποινίς Διευθυντής», «Κορίτσια για Φίλημα», «Η Βίλλα των Οργίων», «Η Θεία από το Σικάγο», «Η Κυρά μας η Μαμμή», «Κάτι Κουρασμένα Παληκάρια», «Το Κοροϊδάκι της Πριγκηπέσσας», «Για Ποιόν Χτυπά η Κουδούνα», «Ο Ηλίας του 16ου», «Ένας Ιππότης για τη Βασούλα», «Η Χαρτοπαίχτρα», «Η Ωραία των Αθηνών», «Οι Κυρίες της Αυλής», «Η Θεία μου η Χίπισσα», «Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο» και «Ο Κατήφορος».