Ο άγνωστος εκείνης της νύχτας, όταν ο Βοσκόπουλος έβλεπε τους Poll

Έτος: 1972

Είδος: Αισθηματική
Σκηνοθεσία: Οδυσσέας Κωστελέτος
Σενάριο: Γιάννης Τζιώτης

Video Url

Ηθοποιοί: Τόλης Βοσκόπουλος (Άρης Καίσαρης / Κυριάκος), Νόρα Βαλσάμη (Φωτεινή), Τέλης Ζώτος (Δημήτρης), Λυκούργος Καλλέργης (Καίσαρης), Λαυρέντης Διανέλλος (πατέρας Κυριάκου), Άννα Φόνσου (Ντιάνα), Νίκη Φιλοπούλου, Δημήτρης Κούκης, Φραγκούλης Φραγκούλης, Γιώργος Σκούρας , Λάκης Γκέκας, Σωτήρης Τζεβελέκος, Νίκος Κικίλιας, Κώστας Ρήγας, Όλγα Παππά, Παναγιώτης Τράικος, Βάνα Χανιώτου, Γιώργος Γιώργαινας, Βάσω Βασιλειάδου, Μιχάλης Δεσύλλας

Η ταινία, “Ο άγνωστος εκείνης της νύχτας” προβλήθηκε τη σαιζόν 1972-1973 και έκοψε 154.286 εισιτήρια. Ήρθε στην 8η θέση σε 64 ταινίες.

Video Url

 

Περίληψη της ταινάς, “Ο άγνωστος εκείνης της νύχτας”
Ο Άρης (Τόλης Βοσκόπουλος) οδηγός σε αγώνες ταχύτητας, συναντά έναν τύπο που του μοιάζει καταπληκτικά. Με έκδηλη περιέργεια προσπαθεί να μάθει, από τον φίλο του Δημήτρη (Τέλης Ζώτος), ποιος είναι αυτός ο πανομοιότυπος «άγνωστος». Μαθαίνει πως λέγεται Κυριάκος και εργάζεται σε συνεργείο αυτοκινήτων. Αλλά και ο Κυριάκος, που συνδέεται με τη Φωτεινή (Νόρα Βαλσάμη), πληροφορείται αντίστοιχα την ύπαρξη του Άρη, και από τον ίδιο τον πατέρα του μαθαίνει πως είναι ο δίδυμος αδελφός του, που είχε δοθεί για υιοθεσία σε κάποιον ευκατάστατο κύριο, τον Καίσαρη.

Video Url