Ο Άνθρωπος που Γύρισε από τα Πιάτα, 1969 με Παπαγιαννόπουλο

Έτος: 1969

Σκηνοθεσία: Πάνος Γλυκοφρύδης
Σενάριο: Γιώργος Λαζαρίδης
Συγγραφέας: Γιώργος Λαζαρίδης

Ηθοποιοί: Κώστας Χατζηχρήστος (Τριαντάφυλλος Πετρόπουλος (Lakis Petros)) , Διονύσης Παπαγιαννόπουλος (Σπύρος Λούνας) , Καίτη Παπανίκα (Χριστίνα Λούνα (Κρίστι)) , Νίτσα Μαρούδα (Κατίνα, υπηρέτρια) , Μέλπω Ζαρόκωστα (Λεμονιά Λούνα (Μόνα)) , Σωκράτης Κορρές (Νάσος Πολυδώρου) , Χρήστος Δοξαράς (Αριστείδης) , Αλέκος Ζαρταλούδης (μεταφορέας) , Αγγελική Τόγκα , Παρασκευάς Κτώρος , Γιάννης Κώστογλου , Λίλα Δρούτσα , Νίκος Τσούκας (θυρωρός)

Η ταινία, “Ο άνθρωπος που γύρισε από τα πιάτα” προβλήθηκε τη σαιζόν 1968-1969 και έκοψε 193.259 εισιτήρια. Ήρθε στην 37η θέση σε 108 ταινίες.

Ο άνθρωπος που γύρισε από τα πιάτα 1968-1969
Σκηνή από τη ταινία, “Ο άνθρωπος που γύρισε από τα πιάτα”.
Περίληψη της ταινίας, “Ο άνθρωπος που γύρισε από τα πιάτα”
Ο Λάκης (Κώστας Χατζηχρήστος) ένας ομογενής από την Αμερική φτάνει στην Ελλάδα με σκοπό να παντρευτεί. Γνωρίζεται με τον κύριο Σπύρο (Διονύσης Παπαγιαννόπουλος) που έχει μια κόρη, η οποία είναι ερωτευμένη μ’ έναν χρεοκοπημένο νεαρό εργοστασιάρχη, τον Νάσο (Σωκράτης Κορρές) ο οποίος θέλει να ξεπουλήσει το εργοστάσιό του στον πατέρα της για να ξελασπώσει οικονομικά. Ο καθένας, στην προσπάθειά του να πετύχει το στόχο του, δεν διστάζει να μπλέξει στα σχέδιά του τον αφελή Λάκη.

Video Url

 

Video Url