Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός

Το Ζητείται επειγόντως γαμπρός είναι μια κινηματογραφική ταινία που γυρίστηκε το 1971 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Αλέκου Σακελλάριου.

 

Video Url

 

Η Ρένα Παπαρόδου (Ρένα Βλαχοπούλου), μια ώριμη γοητευτική γυναίκα, ευκατάστατη οικονομικά, πετυχημένη επιχειρηματίας με κόρη της παντρειάς αλλά χήρα, ψάχνει απελπισμένα κάποιον σύντροφο, σε μικρότερες ή μεγαλύτερες ηλικίες από την ίδια.

Η Ρένα δοκιμάζει μια σειρά από απογοητεύεσεις, τόσο από τον νεαρό Ντίμη (Παύλος Λιάρος), όσο κι απ' τον γοητευτικό πλέι μπόι Άγγελο (Ανδρέας Μπάρκουλης) Και οι δυο τους, ενώ φλερτάρουν τη Ρένα, τελικά ενδιαφέρονται για την κόρη της, την όμορφη Πίτσα (Μπέτυ Λιβανού), που διαθέτει και σεβαστή προίκα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και όταν ένας υπάλληλος της Ρένας, ο κύριος Χαραλαμπίδης (Βάσος Ανδρονίδης), προσπαθεί να την ξεμοναχιάσει, εκείνος όμως για τελείως διαφορετικό σκοπό, αφού θέλει να δανειστεί από εκείνη κάποιο χρηματικό ποσό που έχει ανάγκη. Τελικά, η Ρένα θα καταλήξει με κάποιον συνομίληκό της, που την καταλαβαίνει καλύτερα, τον δικηγόρο Θόδωρο Γιαμαλάκη (Ανδρέας Φιλιππίδης).

Διανομή
Ρένα Βλαχοπούλου... Ρένα Παπαρόδου
Μπέτυ Λιβανού... Πίτσα Παπαρόδου
Ανδρέας Μπάρκουλης... Άγγελος Φλωράς
Άννα Κυριακού... Τζένη
Παύλος Λιάρος... Ντίμης Γιαμαλάκης
Βάσος Ανδρονίδης... Χαραλαμπίδης
Ανδρέας Φιλιππίδης... Θόδωρος Γιαμαλάκης
Βασίλης Τσιβιλίκας... πλανόδιος μουσικός
Κώστας Μεντής... πλανόδιος μουσικός

Video Url