You Make Me Wanna-Usher

Από το 1997

 Κυκλοφόρησε στις 5 Αυγούστου 1997, από τη LaFace Records και την Arista Records ως το βασικό σινγκλ από το δεύτερο στούντιο άλμπουμ του Usher, My Way (1997).

Γράφτηκε από τον Usher μαζί με τους Jermaine Dupri και Manuel Seal , οι οποίοι και οι δύο ήταν παραγωγοί της μελωδίας. Ένα R&B , soul και ποπ τραγούδι σε ντο ελάσσονα , χρησιμοποιεί ακουστική κιθάρα , hi-hat και όργανα καμπάνας . Επικεντρώνεται σε μια σχέση ερωτικού τριγώνου , με τον πρωταγωνιστή να επιθυμεί να αφήσει την κοπέλα του για τον άλλοτε καλύτερο φίλο του, με ένα άγκιστρο στο οποίο ο Usher δηλώνει: «Με κάνεις να θέλω να φύγω από αυτόν με τον οποίο είμαι και να ξεκινήσω μια νέα σχέση μαζί σου. ".

Ο δίσκος κέρδισε ένα Μουσικό Βραβείο Billboard , ένα Μουσικό Βραβείο Soul Train και ένα Βραβείο Hip Hop WQHT και προτάθηκε για βραβείο Grammy .

Ένα συνοδευτικό μουσικό βίντεο, σε σκηνοθεσία Bille Woodruff , δείχνει τον Usher να χορεύει σε διάφορα χρωματιστά δωμάτια και φόντο και χρησιμοποιεί ένα εφέ που δημιουργεί αρκετούς κλώνους του .

Video Url