Don't Stop 'Til You Get Enough-Michael Jackson (1979)

Το "Don't Stop 'Til You Get Enough" είναι ένα σινγκλ που γράφτηκε και ηχογραφήθηκε από τον Αμερικανό τραγουδιστή Μάικλ Τζάκσον. Κυκλοφόρησε από την Epic Records στις 10 Ιουλίου 1979,  το τραγούδι είναι το πρώτο κομμάτι στο πέμπτο στούντιο άλμπουμ του Τζάκσον Off the Wall (1979). Ήταν η πρώτη σόλο ηχογράφηση στην οποία ο Τζάκσον είχε δημιουργικό έλεγχο.

Το "Don't Stop 'Til You Get Enough" ήταν το δεύτερο σινγκλ του Jackson που έφτασε στο νούμερο ένα στο Billboard Hot 100 chart μετά το "Ben" και την πρώτη σόλο νούμερο ένα επιτυχία του στο Billboard Soul Singles chart. Παρέμεινε στο νούμερο ένα για έξι εβδομάδες στο Billboard Soul Singles chart. Είναι πιστοποιημένο 5× Platinum από την Recording Industry Association of America (RIAA). Το τραγούδι σημείωσε επίσης παγκόσμια επιτυχία, φτάνοντας στο νούμερο ένα σε εννέα άλλες χώρες. Το "Don't Stop 'Til You Get Enough" έγινε δεκτό από τους σύγχρονους κριτικούς μουσικής και θεωρείται ευρέως ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εμβληματικά τραγούδια ντίσκο όλων των εποχών.

Ένα συνοδευτικό μουσικό βίντεο για το "Don't Stop 'Til You Get Enough" κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1979. Το βίντεο δείχνει τον Jackson να χορεύει, καθώς και να προβάλλεται σε ένα πρωτοποριακό τρίπτυχο, σε διαφορετικά χρώματα φόντου. Το τραγούδι κέρδισε επίσης στον Τζάκσον το πρώτο του βραβείο Grammy και American Music Awards.

Video Url