Η κατάντια της αδέσποτης αριστεράς, από τους ιστορικούς αγώνες, πέρασε στους αγώνες δύο δυστυχισμένων, της Καρυστιανού και του Ρούτσι
Ούτε ξέρει κανείς ποιον έχουν στόχο αυτοί οι δήθεν αγώνες και τους έχουν αγκαλιάσει τόσο θερμά αρκετοί αριστεροί οι οποίοι αναζητούν μία οποιαδήποτε λύση στα καθημερινά τους προβλήματα τα οποία βέβαια ουσιαστικ΄είναι άλυτα στις σημερινές κοινωνίες και τα αντιμετωπιζει σχεδόν όλος ο πλανήτης.
Στεγαστικό, δημογραφικό, ακρίβεια, κλιματική αλλαγή, διαφθορά, ποια χώρα έχει καταφέρει να τα λύσει.
Οι γονείς των θυμάτων από την τραγωδία των Τεμπών έπεσαν στην παγίδα της δημοσιότητας και προσπαθούν κατηγορώντας την κυβέρνηση και την δικαστική εξουσία να βρουν δικαίωση σε κάτι αυτονόητο, η δικαστική εξουσία στην Ελλάδα μπορεί να μην είναι τέλεια, λειτουργεί όμως, όπως σε κάθε δημοκρατική χώρα.
Τώρα για τις διάφορες καταγγελίες οι οποίες μοιάζουν αρκετά με αυτές για τα εμβόλια, ποτέ δεν έχουν αποδειχθεί, αυτό όμως δεν ενδιαφέρει όσους μπαίνουν σ΄αυτό το παιχνίδι που πάντα έχει σαν στόχο την κάθε εξουσία.
Η αριστερά σήμερα περνάει την πιο δύσκολη περίοδο και είναι εύκολο θύμα στον κάθε απελπισμένο που πιστεύει στις συνωμοσιες.
Οι μετρήσεις όμως δείχνουν ότι αυτό δεν την βοηθάει, εκεί όμως σκλάβα της επαναστατικής αριστεράς, επιμένει.
Δύο εντελώς αδιάφοροι άνθρωποι ενδεχομένως θα διεκδικήσουν σημαντικές θέσεις στην επόμενη βουλή, αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα