Μην σας παραμυθιάζουν, ο Τσίπρας είναι τελειωμένος, πιθανή επιστροφή του θα καθυστερήσει τις εξελίξεις στην αριστερά

Μας κατηγορούν μερικοί ότι γράφουμε συχνά για τον Τσίπρα, ο Τσίπρας είναι πια πολιτικά καμένο χαρτί και τυχόν επιστροφή του με δικό του νέο κόμμα, θα διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ και θα εμποδίσει τις εξελίξεις του να ξεπηδήσει κάποιο νέο όνομα που θα αλλάξει τα πράγματα.

Όμως αυτοί που τον προωθούν τον θέλουν στην επικαιρότητα, παντού, αν και αδιάφορος, είναι πρώτη μούρη, ένα πολιτικό πτώμα παρουσιάζεται σαν μεσσίας.  

Ένας χαμένος πολιτικός είναι ένας χαμένος πολιτικός γιατί δεν έχασε και μία φορά, θα είναι αστείο το να κερδίσει τον Μητσοτάκη.

Κ. Καραμανλής, Σαμαράς και Γ Παπανδρέου δεν έχουν καμία τύχη να γίνουν πάλι πρωθυπουργοί, πρόεδροι, ίσως κανείς δεν ξέρει, αλλά ο λαός δεν τους θέλει πίσω σε θέση που απέτυχαν.