Αντί να λέτε 'Ζε σέλω τον Μητσοτάκη' ξυπνήστε και ψάξτε τον σωστό του αντίπαλο, Ανδρουλάκης, Φάμελλος δεν θα τον ρίξουν
Η δήθεν αριστερά έχει πέσει στην παγίδα των συνεχών καταγγελιών πιστεύοντας ότι αυτές οι οποίες συνήθως δεν έχουν αποδείξεις αλλά είναι αποτέλεσμα ανεπαρκών ηγετών όπως ο Φάμελλος ο οποίος ξεκίνησε τόσο σοβαρόςκαι σκεφτήκαμε, ρε λες μπας και βρεθεί ένας λογικός άνθρωπος στην αριστερά που δεν είναι οπαδός του Στάλιν, τα γύρισε και έγινε υποχείριο της ακροαριστεράς που έχει σαν πηγή έμπνευσης τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ένα κόμμα που δεν μπορει να έχει φιλοδοξία για την εξουσία όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που ήδη έχει κυβερνήσει. Μαφία καμόρα εγκληματίες, κλέφτες χωρίς αποδειξεις δεν σε φέρνουν πιο κοντά στην εξουσία, αντίθετα σε απομακρύνουν.
Ο άλλος του ΠΑΣΟΚ συμπαθής αλλά λίγος, ενώ η Ζωή δεν δείχνει να ανεβαίνει ιδαίτερα.
Ο Μητσοτάκης δεν είναι άτρωτος, όμως οι επιθέσεις των φανατικών του αντιπάλων με υπερβολές, τον δυναμώνουν.
Τέλος τα ΜΜΕ είναι λογικό να αφιερώνουν πιο πολύ χώρο στις κυβερνητικές ανακοινώσεις από της αντιπολίτευσης, η οποία απλά είναι αντιπολίτευση.
Έγραψα κάτι και σε 1000 σχόλια ούτε ένας δεν έγραψε να γίνει αυτό, αλλά είναι κλέφτες, τα Τέμπη, οι υποκλοπές, ο ΟΠΕΚΕΠΕ, σε όλα αυτά έχουν συμμετοχή όλα τα κόμματα, ανεξάρτητα αν τους αρέσει.