Μα γιατί φέρεσαι έτσι στην αριστερά; γιατί δεν μπορώ να βλέπω να εξυμνούν όλοι τους καταληψίες που γίνονται πρωθυπουργοί ενώ έπρεπε να τιμωρούνται

Η Ελλάδα θα πρέπει να είναι η μόνη χώρα στον πλανήτη που θεωρούν ήρωες αυτους που κάνουν καταλήψεις στις σχολές τους και παίρνουν πλημμελή μόρφωση, αφού η κατάληψη αποτελεί προτεραιότητα.

Αν είχε τηρηθεί ο νόμος και είχε τιμωρηθεί το χρυσό αγόρι δεν θα μπορούσε να γίνει πρωθυπουργός, τα ίδια έκανε στο Λύκειο στην σχολή που συνέχισε, παντού, είναι αυτός που είπε, εντάξει μωρέ μία μολότοφ έριξε και έγινε πρωθυπουργός.

Βέβαια και οι τρομοκράτες εδώ είναι αγαπημένοι ενώ στις 11/9 πολλοί θριαμβολογούσαν για την πτώση των πύργων, sorry αλλα αυτά δεν τα εγκρίνω, δεν τα γράφει κανεις, αφού όλα τα ΜΜΕ τα έχει δαγκώσει ο Δράκουλας κι εγώ θα τα τινάξω και δεν με νοιάζεις τι λένε για μένα, μα θα σας σώσεις την Ελλάδα, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, πάντα έτσι ήταν και έτσι θα είναι.

Στην Γαλλία υπάρχει λίγο κάποια συμπάθεια για τις καταλήψεις και την αναρχία, αλλά να είναι φιλικοί σε δολοφόνους υπουργοί και τα παιδιά τους, αυτά μόνο εδώ γίνονται.

Video Url

 

Video Url