Ναι ο Αλαφούζος φταίει, και λίγα ήταν τα 4, Τσέλσι αξία 1 δις, Παναθηναϊκός 100 εκατ.

Ο Γιοβάνοβιτς, ο οποίος είναι καλός προπονητής και βοήθησε τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να είναι ο μοναδικός προπονητής στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφάιρου που έχασε πρωτάθλημα έχοντας τόση μεγάλη διαφορά από το δεύτερο, ανεξάρτητα από αυτό το ποδόσφαιρο μας είναι επαγγελματικό, ανήκει σε εταιρείες οι οποίες έχουν τα ίδια δικαιώματα με όλες τις εταιρείες του πλανήτη, δηλαδή να χειρίζονται την περιουσία τους όπως αυτοί επιθυμούν.

Πέρα από αυτό η Τσέλσι έχει εμπορική αξία μερικά εκατομμύρια λιγότερα από το δις και ο Παναθηναϊκός μόλις 100 εκατομμύρια.

Το πρόβλημα στον Παναθηναϊκό δεν είναι τόσο ο Αλόνσο, όσο το ότι δεν έχει έναν αρχηγό τμήματος που θα μπορούσε να κατευθύνει και να ενώσει τόσους παίκτες διαφορετικής εθνικότητας, αν έπαιζαν 5-6 Έλληνες αυτό θα ήταν πιο εύκολο και θα μάζευε και χρήματα από μεταγραφές η ομάδα, όμως συνήθως παίρνει ελεύθερους, δανεικούς και βασικά δεν υπάρχει χρήμα, ας τα βάλουν αυτοί που γκρινιάζουν.

Πάρτε το απόφαση, διώχνοντας την οικογένεια βάλατε τέλος στην ιστορία της ομάδας, κανείς δεν θα δώσει πια τόσα λεφτά που έδινε η οικογένεια για να την βρίζετε, επειδή δεν έπαιρνε τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα και δεν ήθελε παρτίδες με το 'άλλο ποδοσφαιρο'