Ο Harrison ήταν πάντα εκδηλωτικός όσον αφορά τη μουσική που δεν του άρεσε
Ένας μουσικός larger than life, κατάφερε και έγινε θρύλος παρά το γεγονός ότι προφανώς τη μερίδα του λέοντος στη δημοσιότητα για τους Beatles, την είχαν οι Lennon και McCartney. Ο George Harrison συνεχίζει να λατρεύεται μέχρι σήμερα από πολλά εκατομμύρια κόσμου, έχοντας εκτός των άλλων και σημαντική προσωπική καριέρα. Πολλές φορές μάλιστα, δε δίσταζε να μιλήσει για τη σύγχρονη μουσική σκηνή, εκφράζοντας τη γνώμη του για πολλούς καλλιτέχνες. Μια γνώμη που ενίοτε δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.
Ακολουθούν τρία γκρουπ τα οποία ο Harrison αντιπαθούσε ανοιχτά :
Sex Pistols : Ήταν σύνηθες εκείνη την εποχή τα punk συγκροτήματα να μιλάνε άσχημα για τους Beatles. Ωστόσο και τα Σκαθάρια δεν πήγαιναν πίσω, ειδικά ο Harrison. Μιλώντας στο Rolling Stone είχε πει το 1979 πως το punk rock δεν έχει μελωδία, δεν έχει μουσικότητα και ουσιαστικά είναι θόρυβος. Είπε επίσης πως οι drummers δεν έχουν την ποιότητα των παλαιών μουσικών του rock n roll. Ωστόσο του έκανε εντύπωση η αυτοπεποίθηση των punk μουσικών. Στην ίδια συνέντευξη εξήρε καλλιτέχνες όπως ο Dylan, ο Clapton και ο Elton John.
The Hollies : Προφανώς στα 60s το να μιλάς άσχημα για τους Beatles θεωρείτο βλασφημία. Είχαν παρασύρει πολλά γκρουπ στην επιτυχία μαζί τους, ανάμεσα σε αυτούς και οι Hollies. Οι οποίοι διασκεύασαν με επιτυχία το If I Needed Someone, το οποίο είχε γραφτεί από τον Harrison. Η εκτέλεση τους δεν του άρεσε καθόλου, τη χαρακτήρισε μάλιστα ως σκουπίδι και μηχανικά φτιαγμένο ήχο. Την ίδια άποψη μάλιστα είχε και ο John Lennon.
U2 : Το 1997 οι U2 είχαν κυκλοφορήσει το POP. Ήταν ωστόσο ένα album με ανάμικτες κριτικές και αποδοχή. Ο Harrison εκείνη την εποχή χαρακτήρισε τους U2 εγωκεντρικούς, και πως τους ενδιάφερει περισσότερο το χρήα και όχι το να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους. Ο Bono δεν έμεινε άπραγος. Σε συναυλία των U2 στο Leeds, θα απευθυνθεί στο κοινό λέγοντας "Κάτοικοι του Yorkshire, κάνετε λάθος που είστε εδώ". Μετά το θάνατο του Harrison, οι U2 έπαιξαν ζωντανά το My Sweet Lord προς τιμήν του.