Τελικά ο Roger Waters μας θύμισε ότι υπάρχουν ακόμα φίλοι της μουσικής στην Ελλάδα, αρκεί όμως να έχει σχέση με την πολιτική

Nick Cave και Roger Waters έκαναν από μία ανάρτηση για το θέμα των συναυλιών στο Ισραήλ εκφράζοντας τις απόψεις τους, όπως και ο παλιός φίλος και συνεργάτης στο Ποπ & Ροκ Φίλιππος Χρυσόπουλος.

Η συμμετοχή του κοινού με παρεμβάσεις για τις θέσεις του καθενός, ειδικά για να υπερασπισθούν τον Roger Waters ήταν εντυπωσιακή, σε αντίστοιχα καθαρά μουσικά θέματα δεν συμμετέχει ούτε το 1% από αυτούς που δήλωσαν τα συναισθήματα τους, βάλτους λίγο Μητσοτάκη, λίγο Κασσελάκη και αμέσως θα θυμώσουν και παρέμβουν.

Όλη αυτή η κινητικότητα μου θύμισε την εποχή που στην εκπομπή και το περιοδικό έφταναν κάθε μέρα εκατοντάδες επιστολές στις οποίες έγραφαν τις απόψεις τους οι φίλοι μας, τότε βέβαια όλα ήταν επώνυμα, δεν υπέγραφε η πράσινη παπαρούνα όπως τώρα στο διαδίκτυο.

Δεν θα πάρω θέση για τις απόψεις των Cave και Waters τους εκτιμώ και τους δύο, όμως δεν μπορώ να μην ρωτήσω τον Roger μαζί με τον οποίο έχουμε σήμερα γενέθλια, μόνο ο Cave και oι Radiohead παίζουν στο Ισραήλ, γιατί έχει μια εμμονή με αυτούς, αν και ίσως γράφει σε όλους οι οποίοι πέφτουν στην αντίληψη του, εδώ είχε γράψει στην Ντούσκα για την συμμετοχή της στην Eurovision.

Να συμμετέχετε στα μουσικά θέματα, να ακούτε μουσική, οι πολιτικοί έρχονται και φεύγουν, όπως και οι άνθρωποι, η μουσική μένει.