Ο Μητσοτάκης πάντα προηγείται σημαντικά από το 'τίποτα' των αντιπάλων του

Σε έρευνα που έκανα σε Ελληνική παραλία, πάντα τρελός, ρωτώντας όλους σχεδόν τους παρευρισκόμενους σε θάλασσα και αμμουδιά διαπίστωσα για μία ακόμα φορά ότι η πλειοψηφία του κοινού, ίσως και το 35-40% εξακολουθεί να θέλει και να υποστηρίζει τον Μητσοτάκη, ενώ ούτε ένας δεν είπε ότι θέλει κάποιον από τους αντιπάλους του.

Σαν δεύτερο κόμμα και κατάλληλος για πρωθυπουργός έρχεται ο Κύριος κανένας αφού κανείς από τους τωρινούς πολιτικούς αρχηγούς δεν είναι στις προτιμήσεις του κοινού.

Αυτό σημαίνει ότι ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ χρειάζονται επειγόντως αλλαγή ηγεσίας μήπως και δημιουργηθούν οι προοπτικές για άνοδο των κομμάτων τους.

Ο Κασσελάκης παρά την επικοινωνιακή επίθεση που κάνει εδώ και μέρες, απλά δεν τραβάει, κανείς δεν τολμάει να αναφέρει ότι είναι στις προτιμήσεις του, εκτός ίσως αν είναι τωρινό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα έχει ενδιαφέρον η εκλογική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθήσει να επιβάλει τον Δούκα, όπως πιστεύω ότι είχε καταφέρει να αποκλείσει τον Λοβέρδο, στον οποίο θα πρότεινα να επιχειρήσει για μία ακόμα φορά να πάρει την εξουσία στο ΠΑΣΟΚ και ας χάσει.

Αυτοί οι οποίοι μου προσάπτουν ότι υποστηρίζω τον Μητσοτάκη θα πρέπει επιτέλους να σκεφτούν την πραγματικότητα, με αφορισμούς δεν αλλάζουν οι πρωθυπουργοί ή οι αρχηγοί των κομμάτων, το ότι δεν τον θέλει το 2-3%, του Χ  δεν λέει κάτι.