Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από την οικογένεια Βαρδινογιάννη και να πουν ότι είναι ευπρόσδεκτοι όποτε θέλουν να επιστρέψουν

Απόψε το βράδυ ο Παναθηναϊκός δίνει έναν κρίσιμο αγώνα στην Ολλανδία με τον Άγιαξ, οι πιθανότητες πρόκρισης είναι λίγες μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα, όμως ανεξάρτητα από αυτό οι οργανωμένοι πρέπει επιτέλους να αναγνωρίσουν το κακό που έκανε στην ομάδα η συμπεριφορά τους στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα όπως όλα τα άλλα και κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί για την ομάδα σου μόνο επιτυχίες. Στην περίοδο που ήταν στην ιδιοκτησία τους ο Παναθηναϊκός έκανε ό,τι μπορούσε για να έχει μια καλή παρουσία και σε σημαντικό βαθμό, ειδικά στην Ευρώπη τα κατάφερε κάνοντας ευτυχισμένους τους οπαδούς της ομάδας με καλές παρουσίες.

Στην Ελλάδα η κατάσταση πάντα είναι διαφορετική, όπ συμβαίνει στην κοινωνία, συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο.

Η οικογένεια του Αλαφούζου έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα και την ευχαριστούμε που έχει βάλει σε  τάξη τα οικονομικά και ουσιαστικά έχει ανεβάσει επίπεδο στην ομάδα, όμως οι απαιτήσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι πια διαφορετικές, χρειάζονται μεγάλα ποσά για να γίνει μία ομάδα ανταγωνιστική και να διεκδικήσει τίτλους και προκρίσεις στην Ευρώπη.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει όλα τα δίκια με το μέρος της, η συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας απέναντί της ήταν η χειρότερη που μπορούσε να υπάρξει και γνωρίζοντας την φιλοσοφία της οικογένειας δεν νομίζω να είναι στις προθέσεις της να επιστρέψει, όμως μία συγγνώμη θα ήταν μία ανθρώπινη κίνηση και θα έβαζε τα πράγματα στην θέση τους γι' αυτούς που έχουν προσφέρει πολλά στην ομάδα, θα μου πείτε Ζουγρή είσαι τρελός, ναι είμαι αλλά μ' αρέσει να λέω την γνώμη μου και αγαπάω τον Παναθηναϊκό, έχω ζήσει πολλές χαρές επί Βαρδινογιάννηδων και τους ευχαριστώ. Μιλάμε βέβαια σε αθλητικό επίπεδο και όχι για όλες τις δραστηριότητες του ομίλου τους που είναι κάτι διαφορετικό και δεν είμαι αρμόδιος να σχολιάσω,