Όλοι έχουν λύση για τις φωτιές, τις πλημμύρες, την ακρίβεια, την φτώχεια, εκτός από τον Μητσοτάκη

Ποτέ άλλοτε στην σύγχρονη Ελληνική ιστορία δεν υπήρχε αντιπολίτευση σαν την σημερινή η οποία, πέρα του ότι επικρίνει συνέχεια το επιτελικό κράτος, στο οποίο μερικοί έχουν και συμμετοχή και στην διαμόρφωση του, γιατί πχ στην πυροσβεστική, στον στρατό, στην δικαιοσύνη, δεν φέρνουν τα κόμματα φίλους και συγγενείς, αλλά ακολουθείτε η επετηρίδα και ο νόμος.

Το μόνο που κάνει ο Κασσελάκης, πριν ο Τσίπρας και σε κάποιο βαθμό ο Ανδρουλάκης, είναι  μετά από οτιδήποτε, ακόμα και σε ένα απλό περιστατικό να ζητούν την παραίτηση των υπουργών.

Δεν υπάρχει υπουργός που να μην έχει ζητηθεί η παραίτηση του, μιλάμε ότι ο Κασσελάκης που παρομοίασε την Ελλάδα με το Αφγανιστάν, είναι μάλλον ανημέρωτος για το τι συμβαίνει κάθε χρόνο στις άλλες μεσογειακές χώρες και στην Καλιφόρνια με τις φωτιές και ότι από το 1981 η Πεντέλη έχει κινδυνεύσει 15 φορές από φωτιές.

Τόσο φτηνή αντιπολίτευση σαν να γυρίζουμε κάποιο τηλεοπτικό σήριαλ.

Βέβαια όσοι συμφωνούν με τον Κασσελάκη ζουν σε ένα δικό τους κόσμο, τον κόσμο του X που όπως έχουν αποκαλύψει κορυφαία στελέχη πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα έχει στρατολογήσει ένα αριθμό ατόμων οι οποίοι μέρα νύχτα βρίζουν τον Μητσοτάκη κάνοντας κατάληψη στις σελίδες του Χ. Μόνοι τους τα γράφουν, μόνοι τους τα διαβάζουν, αφού σπάνια επεμβαίνουν οι της ΝΔ και βασικά επικροτούν ο ένας τον άλλο δείχνοντας ότι έχουν απήχηση.

Αν ήταν έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έπεφτε από το 33% στο κάτω από το 14% και αυτοί εκεί, έχουν διαλύσει την αριστερά και από κοντά η Νέα Αριστερά, ο Χαρίτσης, άνευρος μέσα στην τρελή χαρά κάνει και το δίκιο του ζητώντας κι αυτός την παραίτηση Κικίλια.

Λένε για τις ανεμογεννήτριες, τι προσπαθούν τα κράτη αντικαταστήσουν με την τοποθέτηση τους; πετρέλαιο και φυσικό αέριο, ποιο κράτος το οποίο εκτιμούν πολλοί Έλληνες, αλλά ποτέ δεν μας βοήθησε, αλλά μόνο σαν τελευταίο στην Ναυμαχία το Ναυαρίνου, είναι το Νο 1 σ'αυτά, όλοι ξέρουμε.

Ναι καίνε τα σπίτια για να βάλουν στις ταράτσες ανεμογεννήτριες και όταν δεν υπήρχαν ανεμογεννήτριες, δεν υπήρχαν φωτιές; έχουν όμως την υποστήριξη σχεδόν όλων των ΜΜΕ τα οποία προωθούν τις απόψεις που πιστεύουν ότι αρέσουν στην μάζα.

Με κατηγορούν ότι υποστηρίζω τον Μητσοτάκη, επειδή δεν υιοθετώ τα ντροπιαστικά συνθήματα τους, ακόμα και για βουλευτή του ΚΚΕ ζήτησαν να καεί το σπίτι της, μίσος, μόνο μίσος και ασχετοσύνη.

Κανείς από αυτούς που βρίζουν τον Μητσοτάκη δεν λένε, προτείνω αυτόν, ή τον άλλο, απλά να φύγει ο Μητσοτάκης, κι εγώ θέλω να φύγει ο σκόρερ του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, δεν φεύγουν όμως και έχουν ρημάξει τον Παναθηναϊκό αρκετές φορές.

Τι είπε ο Κύριος Κασσελάκης που έχει λύσεις για όλα όπως μας λέει, μπορεί και να τον δείτε πρωθυπουργό, τώρα που έχει σχεδόν κοινή γραμμή με τον Βελόπουλο, όπως αυτός που τον έβαλε μας πάσαρε τον Καμένο και τον θίασο που είχε, τους οποίους έκανε και υπουργούς.

 

'Η πολιτική ευθύνη προσδιορίζεται από τα αποτελέσματα των πολιτικών πράξεων και των πολιτικών επιλογών. Το να διασχίζει μία φωτιά 40 χιλιόμετρα στην ήδη μισοκαμένη Αττική  και να μπαίνει και να καίει τον αστικό ιστό, είναι κάτι που ταιριάζει στην Καμπούλ και όχι στην Αθήνα. 

Συνεπώς, πρέπει να υπάρξει άμεση αποπομπή του κ. Κικίλια από τον πρωθυπουργό. Είναι το αυτονόητο. Σε όλα τα υπόλοιπα, τη λογοδοσία που πρέπει να υπάρξει απ’ όλη την κυβέρνηση και πρωτίστως από τον πρωθυπουργό, θα αναφερθώ τις επόμενες ημέρες.'