Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανήκει στην γενιά των παιδιών που δεν ξέρουν τι σημαίνει η φράση 'θα σου βάλω πιπέρι'

Δυστυχώς ζούμε σε μία κοινωνία όπου μικροί και μεγάλοι υποκύπτον ευλαβικά στο χρήμα και ανέχονται τα πάντα για να μην το χάσουν.

Ευτυχώς η ζωή και βέβαια η γυναίκα μου, μου χάρισαν 4 παιδιά από τα οποία προς το παρόν δεν έχω ακούσει την παραμικρή αρνητική λέξη και ο Στέφανος, εκατομμυριούχος στα 23του είπε στον πατέρα του άντε γ..... κάτι που μπορεί και να είχε κάνει ξανά στο παρελθόν.

Οι συνθήκες που προπονούνται οι αθλητές είναι βέβαια σκληρές, αλλά το να πεις αυτήν την φράση στους γονείς σου δείχνει έλλειψη ανατροφής και ότι δεν είσαι και από τα καλύτερα παιδιά.

Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα αν κάποιο από τα παιδιά μου μου την έλεγε, σίγουρα θα ήθελα να εξαφανισθώ από τον πλανήτη, ο Στέφανος θα πίνει τώρα αμέριμνος με το κορίτσι του στο Μονακό την σαμπάνια του και ενδεχομένως θα λέει και ένα hi στον μπαμπά, αφού τους ενώνουν πολλά.

Παλιά, αλλά και στην σύγχρονη εποχή, αν ένα παιδί έλεγε μία άσχημη λέξη του λέγαμε ΄ότι αν το ξανακάνει θα του βάλουμε πιπέρι στο στόμα και τότε κάποιοι τους έβαζαν, τώρα διαβάζουμε σχετικά συχνά ακόμα και για βίαια συμπεριφορά παιδιών απέναντι στους γονείς.

Δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν οι γονείς με τα παιδιά τους και έχουμε αυτά τα φαινόμενα, σιγά μην δουλεύουν οι σημερινοί μπαμπάδες περισσότερο από τους δικούς τους.