Διαμαντοπούλου: οι εταιρείες δημοσκοπήσεων θα κρίνουν την πορεία της,

Διαβάζοντας τις πρώτες παρεμβάσεις για την υποψηφιότητα της Αννας Διαμαντοπούλου στο διαδίκτυο, εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι δεν την συμπαθούν καθόλου αυτοί που δεν θέλουν ένα δυνατό ΠΑΣΟΚ.

Οι επιθέσεις που δέχεται για διάφορα που έχει πει στο παρελθόν είναι εντυπωσιακές, οι ίδιοι δεν έχουν πει σχεδόν τίποτα για τους υπόλοιπους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ, πλην βέβαια του Ανδρουλάκη και μερικά ψιλά για τον Δούκα τον οποίο θεωρούν ότι εύκολα θα πείσουν και θα καταπιούν το ΠΑΣΟΚ, παραβλέποντας το ότι όσοι έχουν μείνει στο ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν να τους βλέπουν, όχι να συνεργασθούν μαζί τους.

Βέβαια ο δρόμος για την πιθανότητα διεκδίκησης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ από την Διαμαντοπούλου δεν είναι καθόλου εύκολος.

Όλα θα κριθούν από τις πρώτες μετρήσεις, αν σοβαρές εταιρείες της δώσουν υψηλό ποσοστό στις δημοσκοπήσεις, θα εκλεγεί σαν αρχηγός, αν της δώσουν κάτω από 10% θα έχει τελειώσεις για το ΠΑΣΟΚ.

Πάντως, πάντα υποθετικά, αν κερδίσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αυτό αυτόματα θα σημάνει και την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς μονοψήφιο ποσοστό, γιατί πολλοί φίλοι του ΠΑΣΟΚ θα επιστρέψουν από τον ΣΥΡΙΖΑ στην παλιά τους αγάπη με την προοπτική της διεκδίκησης της εξουσίας από την Διαμαντοπούλου, η οποία μπορεί να μην είναι και η πιο αγαπητή, όλοι σχεδόν όμως την παραδέχονται σαν ικανή.

Αν εκλεγεί θα αποτύχει η προσπάθεια του Κασσελάκη να προσεγγίσει το κέντρο, αφού αυτή θα παίζει μόνη της.