Ο Κασσελάκης θα προσπαθήσει να αντιστρέψει το 14,9% σε 41,9% στις εθνικές εκλογές

Αρκετά φιλόδοξος από την πρώτη μέρα ο Κασσελάκης δεν θα σταματήσει να κάνει έντονη την παρουσία του στην πολιτική σκηνή ώστε να ανεβάσει τα ποσοστά του. Το ερώτημα όμως είναι αν ο ο ΣΥΡΙΖΑ στην νέα μορφή του, αλλά και την παλιά, έχει την δυνατότητα να μπει ξανά σε τροχιά εξουσίας κάτι που πέτυχε εκμεταλλευόμενος την λαϊκή δυσαρέσκεια με τα μνημόνια.

Το επεισόδιο που είχε πριν από μερικές μέρες με δημοσιογράφο ο οποίος κάνει ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ δεν πέρασε τόσο απαρατήρητο, οι δημοσιογράφοι είναι μια συσπειρωμένη κοινωνική ομάδα με ιδιαίτερη δύναμη  και δεν συγχωρεί εύκολα συμπεριφορές όπως του Στέφανου ο οποίος στην ουσία, άσχετα αν το κρύβει βλέπει τους Έλληνες σαν κατώτερους πολίτες σε σχέση με τους Αμερικανοθρεμένους, αυτή ίσως ήταν και η αιτία που γοήτευσε αυτούς που είναι οπαδοί του κόμματος Όπου φυσάει ο άνεμος.

Έχει πολύ δρόμο μπροστά του και η αλήθεια είναι ότι προσαρμόζετε εύκολα, χθες ας πούμε μυρίστηκε την υποχώρηση της απήχησης του Athens Pride και δεν πήγε στις εκδηλώσεις, προτίμησε να περάσει την ημέρα του στις Σπέτσες.

 

Αντανυ Νταν