Billie Eilish: «Ήταν σαν να ζούσα με φαντάσματα. ήταν τρελό'

Μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής, αλλά αποδεικνύεται ότι ακόμη και η Billie Eilish δεν είναι απρόσβλητη από τα φαντάσματα.

H Αμερικανίδα καλλιτέχνης, 22 ετών, είπε στο podcast του BBC Miss Me; ότι της συνέβη «ένα τρελό περιστατικό σαν επαφή με  φάντασμα» πέρυσι, προσθέτοντας: «Ήταν τρελό».

Ghosting - για τους αμύητους - είναι όταν ένας φίλος ή ρομαντικός υποψήφιος διακόπτει ξαφνικά κάθε επικοινωνία μαζί σας, χωρίς καμία εξήγηση.

Η τραγουδίστρια του What Was I Made For είπε επίσης ότι πάλεψε να διατηρήσει φιλίες όταν πρωτοβρήκε τη φήμη.

Η Eilish ήταν μόλις 14 ετών όταν έγραψε  το ντεμπούτο της single Ocean Eyes. Από τότε, και έγινε παγκόσμιο αστέρι, κερδίζοντας πολλά βραβεία στην πορεία.

 

Είπε ότι το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Δεκέμβριο, προσθέτοντας ότι ήταν "κυριολεκτικά απίστευτο. Μέχρι σήμερα, [δεν] μου έστειλε ποτέ ξανά μήνυμα".

"Ήμουν σαν να  πέθανα; Πέθανες κυριολεκτικά;", είπα.

"Ήταν κάποιος που γνώριζα επίσης εδώ και χρόνια και είχα ένα σχέδιο, είχα  γεμάτη την ημέρα μου, μιλάγαμε στο τηλέφωνο, έκανα  σχέδια, έλεγα να είμαι εκεί στις 3 μ.μ. - από τότε όμως δεν έχω ξανακούσει νέα του. Ποτέ. μην το πιστέψεις ότι μπορεί να σου συμβεί."

Η Eilish είπε ότι αργότερα είδε ότι έβγαινε με κάποιαν άλλη.

"Και ήμουν σαν "ω". Αλλά δεν ήξερα ότι οι άνθρωποι εξακολουθούσαν να το κάνουν αυτό. Πραγματικά δεν ήξερα ότι οι άνθρωποι το έκαναν αυτό."

Το τρίτο στούντιο άλμπουμ της τραγουδίστριας και τραγουδοποιού, Hit Me Hard and Soft, κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα.

Νωρίτερα φέτος, αυτή και ο αδελφός της και συνεργάτης της Finneas O'Connell κέρδισαν το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού με το What Was I Made For?, το οποίο έγραψαν για το soundtrack της Barbie.

Αλλά η Eilish είπε ότι το αστέρι της δυσκόλευε την επιθυμία στο να έχει φίλους.

«Λοιπόν, έχασα όλους τους φίλους μου όταν έγινα διάσημη», είπε.

"Ξαφνικά έγινα διάσημη και δεν μπορούσα να σχετιστώ με κανέναν. Ήταν δύσκολο. Ήταν πραγματικά δύσκολο."

Η Eilish είπε ότι η καλύτερή της φίλη, Zoe, παρέμεινε στο πλευρό της. Αλλά οι μόνοι άλλοι φίλοι της ήταν οι υπάλληλοί της.

"Και τότε ήταν τα 20ά μου γενέθλια και θυμάμαι ότι κοιτούσα γύρω από το δωμάτιο και απασχολούσα μόνο ανθρώπους. Και 15 χρόνια ή περισσότερους μεγαλύτερους από εμένα."

Είπε ότι ένας από αυτούς τους υπαλλήλους παραιτήθηκε στη συνέχεια, απροσδόκητα, και σταμάτησε να της μιλάει.

"Και ήταν το χειρότερο πράγμα που μου συνέβη. Και αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι "ω, περίμενε, αυτή είναι δουλειά"», είπε. «Αν με άφηναν δεν θα με έβλεπαν ποτέ ξανά».

Η Eilish είπε ότι από τότε, της είναι δύσκολο να είναι φιλική με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται, «γιατί είμαι πολύ φρικτή από την απώλεια και έχω πολλά προβλήματα εγκατάλειψης», είπε.

Αλλά πρόσθεσε ότι έχει δουλέψει σκληρά για να κάνει νέους φίλους και να αναζωπυρώσει παλιές φιλίες.

«Ακριβώς πριν από ένα χρόνο, επανασυνδέθηκα με ένα σωρό παλιούς φίλους και τώρα, έχω τόσους πολλούς φίλους», είπε.

«Έχω πλήρωμα τώρα! Θα μπορούσα κυριολεκτικά να κλάψω για αυτό. Ήταν το σπουδαιότερο πράγμα που μου έχει συμβεί».

Είπε ότι όταν πήγε πρόσφατα μαζί τους σε ένα πάρτι στο Coachella, ξέσπασε σε κλάματα.

«Είπα: «Παιδιά, έχω φίλους και σας αγαπώ τόσο πολύ, και έχει περάσει τόσος καιρός από τότε που έχω φίλους. Έκλαψα… και είναι κυριολεκτικά επειδή έχω και πάλι φιλία τώρα».

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι το τραγούδι της Lilly  Allen, Smile την ενέπνευσε να κάνει νέους φίλους.

Στο τραγούδι του 2006, η Άλεν τραγουδά, "Αλλά με μια μικρή βοήθεια από τους φίλους μου / βρήκα το φως στο τούνελ στο τέλος".

«Ήθελα να κλάψω ακούγοντας αυτή τη φράση γιατί δεν ένιωθα έτσι, γιατί δεν είχα φίλους», είπε η Eilish.

"Και θυμάμαι ότι σκέφτηκα ότι θέλω να νιώσω έτσι. Και θέλω να ακούσω αυτό το τραγούδι με το οποίο έχω σχέση με κάθε τρόπο και να ακούσω αυτή τη φράση για φίλους και να πω ότι οι φίλοι μου το κατάφεραν."

Πηγή: BBC

Video Url

 

Video Url