Η σχέση μας με την μουσική

 Mάλλον πρέπει κάποτε να αναρωτηθούν οι σχετιζόμενοι με την μουσική αν η σχέση τους με αυτήν αφορά την ίδια την μουσική ή τούς εαυτούς τους . Μερικές Ελληνίδες τραγουδίστριες, όπως η συγκεκριμένη που κυκλοφόρησε πρόσφατα νέο άλμπουμ, αποτελεί σύμπτωμα τής νεκρικής ακαμψίας πού επιβάλλεται από σχέσεις και προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες που συγκρούονται μέσα σε ένα στενό διάδρομο "αρμοδίων" και ειδημόνων , η μουσική είναι απούσα και είναι προφανές είναι ότι όποιος καινούργιος θέλει να αναδειχθεί θα το καταφέρει μόνο ιππεύοντας πάνω σε κάποιον από αυτούς .

Σε βαθμό αξιώματος η επόμενη πρόταση , "οι νέοι έχουν πλήρη μεσάνυχτα για το μουσικό παρελθόν" , από την στιγμή που το εντόπιο σύστημα κινείται αποκλειστικά από παραδοσιακά συστημικούς ανθρώπους εραστές τών εαυτών τους παράγοντας και προωθώντας σε αυτη την βάση την νέα ( δεν άκουσα καλά ) μουσική , η μόνη διέξοδος τών ταλαίπωρων νέων είναι να αναδομήσουν το μουσικό τους σύμπαν μέσω ταχύρυθμης ακούσιας ενημέρωσης , αλλά πρέπει να βρεθεί ο boss και να ενεργήσει .
Υπάρχει νέος κόσμος λίγος αλλά υπαρκτός που φλέγεται για μουσική έχοντας το περίεργο προνόμιο να μή ξέρει τίποτα , δίψα ακόρεστη μιλάμε και οι πρώτες σταγόνες βρίσκονται κάπου πίσω , ποιός να τίς δώσει άλλωστε , η κάθε κυρία τάδε που απέμεινε ο μόνος εν ζωή απόγονος τού έντεχνου ?

Πέτυχα μιά άγνωστη σε μένα που λέει ένα πασίγνωστο τραγούδι , άρα δεν μπαίνει θέμα μουσικής ποιότητας , ο στίχος και η ερμηνεία είναι μιά χαρά , το βίντεο κλίπ perfetto επιμελημένο , ενημέρωση στο ευρύ κοινό μηδέν εις το πηλίκον , κι όμως 2500 προβολές σε λιγότερο από 2 μέρες , διψάνε τα παιδιά μιλάμε αλλά το κύριο χαρακτηριστικό τής Ελληνικής μουσικής βιομηχανίας ( γελάει ο κόσμος ) παραμένει η φιλαυτία . Βαρέθηκα , να βάλω το τραγουδάκι , αν το έλεγε καμμιά "αγαπημένη" θα μάς είχαν πρήξει στην δημοσιότητα

Video Url

 

Neverwill