Taylor Swift : Ποιος είναι ο δημοσιογράφος που η δουλειά του είναι να ασχολείται αποκλειστικά με αυτήν;

Ο Bryan West κάνει απλά τη δουλειά των ονείρων του

Ο Bryan West αποφοίτησε από τη σχολή δημοσιογραφίας Medill, στο Evanston του Ιλινόι. Έκανε την πρακτική του στo Τhe Today Show και το NBC News, ενώ συνέχισε να εργάζεται ως ρεπόρτερ στο Φοίνιξ της Αριζόνα. Κέρδισε μάλιστα και βραβεία για την έρευνα του. Εγκατέλειψε τη δημοσιογραφία το 2018 και αστειευόμενος προς έναν φίλο του, είπε ότι θα επέστρεφε μόνο αν έκανε ρεπορτάζ για την Taylor Swift σε καθημερινή βάση. Την οποία Swift είχε γνωρίσει μέσω της δουλειάς του παλιότερα. Πλέον το όνειρο του έχει γίνει πραγματικότητα.

Οι εφημερίδες The Tennessean και USA Today προκήρυξαν τη θέση με αυτό ακριβώς το επιθυμητό job description και ο West δεν έχασε την ευκαιρία. Έστειλε αίτηση μαζί με video όπου απαριθμούσε 13 λόγους για τους οποίους θεωρούσε ότι έπρεπε να προσλάβουν αυτόν. Ανάμεσά τους η αγάπη του για τη μουσική της Swift, καθώς και η επαφή του με τον fan club της. Τον Οκτώβριο του 2023 το τηλέφωνο του χτύπησε, ενώ παρακολοθούσε αγώνες αυτοκινήτων στο Ώστιν του Τέξας. Στην άλλη γραμμή βρισκόταν ο διευθυντής ειδήσεων του The Tennessean. Κατάλαβε αμέσως ότι το τηλεφώνημα ήταν για καλό.

"Δεν μπορούσα πραγματικά να μιλήσω γιατί είχαμε δύο λεπτά μέχρι τον επόμενο αγώνα, οπότε ψιθύρισα: "Σας ευχαριστώ πολύ! Μπορώ να σας τηλεφωνήσω αργότερα; Αντίο.". Και έτσι πήρα τη δουλειά"

Στο πλαίσιο της δουλειάς του, ο Bryan West πρόκειται να τα παρατήσει όλα αν χρειαστεί, καθώς η Taylor Swift είναι απρόβλεπτη. Μιλώντας στο περιοδικό του Πανεπιστημίου του θα πει "Ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί. Πραγματικά, με έναν συναρπαστικό τρόπο, ελέγχει τη ζωή μου.". Εξήρε δε την εκπαίδευση που πήρε στο Πανεπιστήμιο του λέγοντας ότι τον προετοίμασαν κατάλληλα για αυτή τη δουλειά. Χρησιμοποιεί πλέον τις γνώσεις του στην έντυπη και ερευνητική δημοσιογραφία, αλλά και τα skills στην παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού.

Τα μέσα όπου εργάζεται δεν ανησυχούν για τη ροή των ειδήσεων. Σύμφωνα με τον ίδιο, το διασκεδαστικό σε αυτή τη δουλειά είναι πως η κάθε μέρα είναι διαφορετική και δεν ξέρει τι θα του φέρει. Μέχρι στιγμής έχει καλύψει δημοσιογραφικά από σαπούνια εμπνευσμένα από τη μουσική της Swift μέχρι τη σχέση της με τον παίκτη των Kansas City Chiefs, Travis Kelce. Παρότι ο ίδιος του είχε να παρακολουθήσει αμερικάνικο ποδόσφαιρο εδώ και 35 χρόνια.

Την ημέρα που ανακοινώθηκε δημόσια η νέα του θέση, ο West πήγε για πεζοπορία στο Percy Warner Park στο Νάσβιλ., μια τοποθεσία όπου συχνάζει και η Swift. Καθήμενος κάποια στιγμή σκέφτηκε : "Αυτή είναι μια απίστευτη στιγμή για να καθίσεις και να το απολαύσεις πραγματικά. Ποτέ δεν πίστευα ότι αυτό θα ήταν δυνατό και πραγματικά ζω μια δουλειά όνειρο για την οποία είμαι ευγνώμων κάθε μέρα".