Μπακογιάννης: Έφτιαξε το απόλυτο τίποτα, ο μεγάλος περίπατος ήταν εξοργιστικά ανώφελο και περιττό έργο

Ποιές είναι οι αρμοδιότητες ενός δημάρχου άραγε , παραμένει μυστήριο ποιός και τι ανήκει στον δήμο , στην περιφέρεια , στο Υπουργείο . Εχω την εντύπωση ότι τελικά ο δήμαρχος φροντίζει κυρίως για την καθαριότητα , τον φωτισμό , τις λακούβες και την έκδοση αδειών καί πιστοποιητικών . Τώρα γιατί πρέπει να ανήκει σε κάποιο κόμμα ο άνθρωπος που προίσταται υπηρεσιών που αποφασίζουν πότε θα περάσουν τα σκουπιδιάρικα , που θα πάει η λαική , ποιά λακούβα θα καλυφθεί και με την διαχείριση τού παγκοσμίως ρηξικέλευθου έργου να μπούν φώτα στούς δρόμους , αυτό δεν γίνεται εύκολα κατανοητό . Υπάρχει μιά μανία για "μεγάλα" έργα τα οποία συνήθως είναι πανάκριβα και ίσως υπερκοστολογημένα , και αναποτελεσματικά , δεν θυμάμαι ποιός , ο Αβραμόπουλος νομίζω έκανε όλα τα πεζοδρόμια καινούργια και με χάραξη για τυφλούς , αντί να στρωθεί χάραξη στα ήδη υπάρχοντα πεζοδρόμια και να φροντίσει για επισκευή όσων την χρειάζονταν , εντάξει ο τυφλός συμπολίτης έστω ότι θα κινηθεί πάνω στην χάραξη , απέναντι πώς θα περάσει αφού τα φανάρια δεν έχουν ηχητικές ενδείξεις , ποιός νοιάζεται, το έργο εξυπηρετεί το βιογραφικό τού δημάρχου και όχι την ουσία τών πραγμάτων .

Ο Μπακογιάννης θέλησε να κάνει ακριβώς αυτό το τίποτα , ο μεγάλος περίπατος ήταν εξοργιστικά ανώφελο και περιττό έργο , το πεζοδρόμιο κάτω από το Σύνταγμα έκλεισε για 1 χρόνο και μετά αποκαλύφτηκε και ήταν το ίδιο με το πρίν , που ένας εργολάβος τής συμφοράς θα το είχε τελειώσει σε 20 μέρες και αν πληρωνόταν πάνω από 30.000 ευρώ για αυτό , θα το κράταγε μυστικό μέχρι τον τάφο .

Ο Μπακογιάννης και ο κάθε δήμαρχος οφείλει να ενεργεί με φροντίδα και με προτεραιότητες , αν θέλει να παραστήσει τον Φαραώ άς περιμένει τις απόκριες .

Οχι δεν ήταν καλός δήμαρχος τής Αθήνας , κανείς δεν ήταν , θα εξαιρέσω τον Μπέη που τουλάχιστον έκανε το προφανές , φύτεψε δέντρα παντού , τώρα θεωρούμε αυτονόητο τα δέντρα στα πεζοδρόμια και αυτό το αυτονόητο κάποτε δεν υπήρχε ,τέλος πάντων κατά την γνώμη μου Δήμοι και Δήμαρχοι έχουν διαχρονικά αποδειχθεί άχρηστοι , useless .

Video Url

.

Neverwill

..