Mε τα σκουπίδια της τραπ που προωθούν όλα τα ΜΜΕ αλλάζουν την κουλτούρα σε όλο τον πλανήτη

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σ' αυτό τον κόσμο, ούτε βέβαια η προώθηση Ασιατών, Αράβων και Αφρικανών στην Ευρώπη, η προσπάθεια επιβολής της ανάλογης κουλτούρας σε όλο τον δυτικό πολιτισμό και η συμμετοχή της μουσικής σε όλο αυτό το project για το οποίο κάποιοι επενδύουν αρκετά δις και τα πάνε εξαιρετικά.

Μέσα στο όλο πακέτο είναι και ειδικές μειονότητες που διεκδικούν αξιώματα και συμμετοχή στην καθημερινή κοινωνική και πολιτική ζωή και σχεδόν πάντα τα καταφέρνουν.

Ήδη στην Αμερική άρχισε να γίνετε εμφανή μία αντίδραση που δεν θα οδηγήσει σε καλές εξελίξεις στο μέλλον γιατί όσα λεφτά και να έχεις δεν μπορεί το 12% να επιβληθεί στο 50%.

Στην μουσική το βλέπουμε και στην χώρα μας όπου υπερβάλλοντας ως συνήθως έναντι των ξένων, οι πιτσιρικάδες, αλλά και οι έφηβοι ακούνε σχεδόν μόνο τραπ και ραπ, γι' αυτούς δεν υπάρχει άλλη μουσική, κάτι που δεν συμβαίνει βέβαια σε άλλες χώρες όπου το είδος δεν είναι πια στο επίπεδο που ήταν πριν από μερικά χρόνια και όλες οι επιτυχίες του χώρου είναι πρόσκαιρες με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης.

Τελευταίο φρούτο το νέο τσαρτ του Billboard για το Τικ Τοκ με πρώτο Νο 1 το κορίτσι που χρησιμοποιεί τις λέξεις που μαγνητίζουν τα νεαρά παιδιά και μεγάλοι δεν χρησιμοποιούν πάντα ακόμα και στις κρεβατοκάμαρες στις ιδιωτικές τους στιγμές.

Νέος κόσμος που προσπαθούν να επιβάλλουν με το ζόρι, στην Αμερική βέβαια για τους μαύρους αυτά είναι ίσως  συνηθισμένα, αλλά η Ευρώπη θα καταλάβει την διαφορά όταν θα είναι πια αργά.   

Video Url