Τι ωραία που είναι να ξυπνάς νωρίς το πρωί

Τι ωραία που είναι να ξυπνάς νωρίς το πρωί
Είμαι από τους πρωινούς τύπους, πάντα, από μικρός ξυπνούσα νωρίς, μ' αρέσει να γυρίζω στην πόλη τα πρωινά, όταν όλα αρχίζουν να παίρνουν τον ρυθμό τους, μ' αρέσει ιδιαίτερα η  πρωινή κινητικότητα σε κάθε λιμάνι της χώρας.

Η Πρώτη μου δουλειά, κάθε πρωί είναι να πιο το νερό μου και να ζήσω για λίγο στο παρελθόν βλέποντας τα νέα γι' αυτά που συνέβησαν στον χώρο της μουσικής σαν σήμερα από το 1940 ή και παλαιότερα μέχρι πέρυσι.

Τραγούδια και καλλιτέχνες που δεν μας απασχολούν πια ζωντανεύουν για λίγο  και μου θυμίζουν καταστάσεις που ζούσα τότε, αυτή συνήθως είναι μία από τις λίγες επαφές μου με το παρελθόν με το οποίο δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα.

Πρωί στο σχολείο με τα μικρά παιδιά να συζητούν στους δρόμους τα της προηγούμενης μέρας και να προγραμματίζουν το σήμερα, η παρουσία τους έχει μία ξεχωριστή σημασία στην ζωή μας, μας δίνει μία ανανέωση που είναι απαραίτητη για να συνεχίζουμε.

Το πρωινό κελάηδημα των πουλιών, είναι μία σχεδόν ερωτική επαφή με την φύση που πάντα μας δίνει απλόχερα ότι είναι απαραίτητο για να συνεχίσουμε να ζούμε.

Ο αέρας, τα πρωινά έχει μία άλλη μυρωδιά, ο ήλιος δεν έχει στείλει σε πολλά μέρη το τρυφερό του αγκάλιασμα έτσι αυτή η πρωινή δροσιά ή α θέλετε υγρασία έχει την γοητεία της, αν δεν έχεις αρθριτικά. 

Πάνω απ' όλα τα πρωινά μου θυμίζουν την παραμονή μου στην γη για μια ακόμα ημέρα.