Βγαίνουν σαν τα σαλιγκάρια και κάνουν καταγγελίες όταν δεν κυβερνά το κόμμα τους

Άνθρωποι-σαλιγκάρια ειδικών προδιαγραφών
Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε τις συχνές επιθέσεις καλλιτεχνών στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό είναι απόλυτα υγιές και απαραίτητο στην δημοκρατία, όχι μόνο από τους καλλιτέχνες οι οποίοι δεν είναι κάτι το ξεχωριστό, άνθρωποι όπως όλοι μας είναι και συχνά με περισσότερες αδυναμίες από έναν απλό άνθρωπο.

Το πρόβλημα προκύπτει όταν αυτοί οι καλλιτέχνες θυμούνται να κάνουν κριτική σε συγκεκριμένο κόμμα και όχι σε όλα.

Κριτική στην εξουσία ναι, όχι όμως επιλεκτικά, τότε είναι εκ του πονηρού, δημιουργεί φανατισμό στο πλήθος κάτι που δεν κάνει καλό στην χώρα.

Εμείς εδώ έχουμε την ίδια αντιμετώπιση σε όλα τα κόμματα, όμως υπάρχουν μερικοί που θέλουν να κάνουμε επίθεση σε συγκεκριμένους πολιτικούς που δεν είναι της αρεσκείας τους.

Όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν από τον τόπο τα τελευταία 50 χρόνια άφησαν κάποιο έργο, άλλες εξαιρετικό, άλλες μέτριο, όλες όμως κάτι έκαναν, ακόμα και ο Τσίπρας που πολλοί τον κατηγορούν άλλαξε πολλά πράγματα και η ΝΔ ακολουθεί διαφορετική πολιτική σε σχέση με το παρελθόν και αυτό γιατί ακολουθεί πολλά από αυτά που έπραξε ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η κριτική στην κυβέρνηση είναι απαραίτητη, συχνά οδηγεί στην βελτίωση σε πολλούς τομείς, όμως όταν οι καλλιτέχνες υιοθετούν τις απόψεις των τρολ του διαδικτύου δεν κάνουν καλό στην χώρα, μπορεί να προσέρχονται περισσότεροι στις συναυλίες τους, αλλά αυτό τους αδικεί, υπάρχουν και μη φανατικοί Έλληνες και όπως έχει αποδειχθεί αυτή η τακτική καταστρέφει κόμματα δεν τα ανεβάζει, εκτός και αν αυτοί που κάνουν τις επιθέσεις ζουν σε άλλη χώρα.