Θέλω αλλά δεν μπορώ να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν με δουλεύουν

Στα όρια τής γραφικότητας το κείμενο αλλά αυτό δεν έχει σημασία ,ο καθένας έχει την άποψη του και καλά κάνει αρκεί να μην θέλει να μάς την επιβάλλει , όλα αυτά κατανοητά .

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι από πότε και γιατί η πολιτική άποψη τραγουδιστών , στην περίπτωση μας ,έχει κάποιο ειδικό βάρος. Είναι κάτοχοι κάποιας ειδημοσύνης σε πολιτικά ζητήματα και θέματα διακυβέρνησης κρατών , δεν νομίζω . Αν πιστεύουν ότι μιλάνε ως άνθρωποι τού πνεύματος ( λέμε τώρα ) και διαμορφωτές γνώμης επειγόντως στον γιατρό για εξέταση αλαζονικών ευρημάτων και παραισθήσεων μεγαλείου .

Σε τι μοιάζει ο κάθε Σωκράτης ή Αλκίνοος με τον μέσο άνθρωπο , τι ξέρει από ζωή εκτός καμαρινιών και πάλκων , σε ποια ουρά έχει στηθεί , σε ποια κακοπληρωμένη δουλειά γονάτισε , για ποια επιχειρησούλα μάτωσε , πότε μέτρησε τα ψιλά στην τσέπη του , σε ποια ζωή προδόθηκε , πότε έχασε τον κόσμο κάτω από τα πόδια του σαν άνεργος , κατεστραμμένος , ανήμπορος , άφραγκος , τι αρμοδιότητα έχει να μάς κουνάει το δάχτυλο με κηρύγματα όταν έχει ζήσει μια ζωή με money for nothing .

Θέλω αλλά δεν μπορώ να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν με δουλεύουν , ότι δεν πουλάνε αυτό που το κοινό τους ζητάει , μια συναισθηματική εξαπάτηση με εμπορικούς σκοπούς , έμποροι είναι και μάλιστα μεταχειρισμένων ειδών , από πότε έχουν να βγάλουν κάτι τής προκοπής , μιλάμε για 15-20 χρόνια γεμάτα νομίζω .

Για ένα μέρος τού κοινού αυτό που κατορθώνουν είναι να μολύνουν το έργο τους και την σχέση τους με τούς ακροατές με επίδειξη αφέλειας στην καλύτερη περίπτωση , κρίμα .

Neverwill