Πώς η αξιολύπητη TV μας, κόβει χρόνο από την ζωή μας

Σε λίγες μέρες θα αρχίσουν τα φθινοπωρινά προγράμματα με τους εισαγγελείς παρουσιαστές που κρίνουν συνήθως αυστηρά ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια στην Ελληνική κοινωνία, είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο που δυστυχώς έχει πάρει διαστάσεις και επηρεάζει την καθημερινότητα πολλών ανθρώπων.

Με την δημιουργία και των συνδρομητικών καναλιών τα πάντα πια έχουν ξεφύγει για τον απλό πολίτη ο οποίος πρέπει πια να διαθέτει σημαντικά ποσά για να βλέπει ας πούμε τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας η οποία αποτελεί από τις λίγες πραγματικά ευχάριστες ή αν θέλετε ενίοτε και δυσάρεστες στιγμές στην ζωή του.

Στην Σαλαμίνα που είμαι αυτές τις μέρες δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση, ΄στην Αθήνα βλέπω καμιά φορά λίγο αργά το βράδυ πριν πέσω για ύπνο.

Χθες λοιπόν που είχα τα γενέθλια μου και η βροχή έπεφτε Right through όπως έλεγε νομίζω ο Ζαμπέτας είπα να δω λίγο ΕΡΤ NEWS το οποίο με ενδιαφέρει για το περιεχόμενο του, όμως όπως έψαχνα έπεσα στον ΑΝΤ1 και το When Harry Meets Sally, ωραία λέω, θα το δω πάλι για μία ακόμα φορά.

Είδα 10' και μετά πέσανε οι διαφημίσεις, το έβαζα συνέχεια να δω πότε θα τελειώσουν, τίποτα, ατελείωτες, τουλάχιστον για 15' έπαιζαν διαφημίσεις.

Ξέρω από παλιά ότι ο χρόνος που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας σταθμός για διαφημίσεις σε κάθε ώρα προγράμματος είναι περιορισμένος, δεν έχει βρεθεί ποτέ ένας άνθρωπος από τις κυβερνήσεις, το δικαστικό ή ένας απλός πολίτης να καταφύγει στην Ευρωπαϊκή ένωση, μέχρι πότε θα μας έχουν σαν πολίτες 5ης κατηγορίας, ντροπή!

Σε μερικές περιπτώσεις οι διαφημίσεις τους μπορεί να προσεγγίζουν και τα 20-25' την ώρα, άπληστα ανθρωπάκια που έχουν απέναντι τους αδιάφορους πολίτες για τα δικαιώματα τους. 

Video Url