Αντίσταση με το μυαλό, όχι με βία

Παρακολουθώ με ανησυχία τις θέσεις που παίρνουν διάφορα ΜΜΕ για τα γεγονότα βίας που συμβαίνουν σε διάφορες χώρες και ειδικά στην Γαλλία, αλλά γενικά την φιλική αντιμετώπιση που δείχνουν σε όσους λεηλατούν, καταστρέφουν και ουσιαστικά οδηγούν συντηρητικές κυβερνήσεις σε πιο σκληρά μέτρα καταστολής.

Όλοι αυτοί που βγαίνουν στους δρόμους και καταστρέφουν ξένες περιουσίες είχαν σχετικά πρόσφατα την δυνατότητα να καταψηφίσουν αυτούς που τώρα πολεμούν και ενωμένοι να τους εμποδίσουν να κατακτήσουν την εξουσία.

Η βία, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα οδηγήσει  σε πιο ακραίες κυβερνήσεις, ο κόσμος έχει αλλάξει, η Γαλλική επανάσταση, ακόμα και ξεσηκωμός τον Μάιο του 1968 είναι πια τόσο μακρινός ώστε δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα.

Οι δυνάμεις που ελέγχουν τον πλανήτη μας προετοιμάζουν για την επέλαση των ρομπότ τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή μας και σε πολλές περιπτώσεις θα οδηγήσουν πολλά άτομα στην ανεργία, ενώ θα έχουν και άλλες συμμετοχές στην ζωή μας, σκεφτείτε όλα όσα έχετε δει σε ταινίες, αυτή ενδεχομένως  θα είναι η ζωή σας στο κοντινό μέλλον.

Χρειάζεται συνεργασία όσων έχουν ικανότητες και καθαρή σκέψη για να αντιμετωπίσουν αυτά που έρχονται.

Οι θέσεις  που κινούνται μόνο από κομματικά κίνητρα δεν λένε πια τίποτα, βλέπουμε σήμερα την ξεδοντιασμένη από κάθε πλευρά αντιπολίτευση να επιμένει στις ίδιες σκέψεις και τρόπο ενέργειας που δεν έχει απήχηση στον κόσμο.

Τα ΜΜΕ επιμένουν να παίρνουν θέσεις που αν διαβάσει κανείς τα σχόλια έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις απόψεις του κοινού που συμμετέχει σχολιάζοντας.

Η χώρα και όλος ο πλανήτης χρειάζεται μία πραγματική αλλαγή.

Αυτό ήταν και το μυστικό του Μητσοτάκη, ακολούθησε αυτά που πραγματικά έβλεπε ότι ήθελε η κοινή γνώμη. Οι υπόλοιποι, εκτός λίγων εξαιρέσεων έπαιζαν την ίδια κασέτα που παίζουν χρόνια.

Ικανοί άνθρωποι υπάρχουν, δεν ασχολούνται όμως με την πολιτική, έχουν διαλέξει άλλο επάγγελμα, αν και πληρώνει καλά, γιατί; γιατί δεν θα τους αφήσουν βέβαια να μπουν, θέλεις χρόνια για να ενσωματωθείς συμμετέχοντας σε διάφορους μηχανισμούς.

Video Url