Κανείς δεν θέλει τον θάνατο της μουσικής, αλλά δεν θέλει και να την βοηθήσει να επιζήσει

Με αφορμή διάφορες αναρτήσεις πάντα θα βρεθεί κάποιος που θα μας κάνει παρατήρηση, ειδικά σε εμένα  γράφοντας 'και ζητάς και βοήθεια' ή ασχολήσου με την μουσική και άσε την πολιτική.

Εγώ απλά ρωτάω γιατί αυτό το απευθύνουν σε εμάς; κάνουν το ίδιο σε όλα τα ΜΜΕ; δεν νομίζω, εμάς για κάποιο λόγο μας βλέπουν διαφορετικά κι όμως είμαστε ισάξιοι σε δυναμική με αρκετές γνωστές σελίδες και έχουμε δουλέψει σκληρά γι' αυτό.

Όμως δεν είμαστε όμιλος, αλλά θύματα της αγάπης μας για την μουσική που πιστέψαμε ότι θα μπορούσε η ενασχόληση μαζί της σε 18ωρη βάση θα μας έδινε και την δυνατότητα να μπορούμε να ζήσουμε όπως όλοι όσοι ασχολούνται με κάτι.

Δυστυχώς, εκτός από τις συναυλίες των καλλιτεχνών που πέφτει αρκετό χρήμα στα γνωστά ονόματα, σε σελίδες σαν την δικιά μας αν δεν είσαι σε όμιλο ή κολλητός σε κάποιο κόμμα την πάτησες. 

Έγραφε κάποιος προχθές για τον νόμο του Copyright που του στερεί το δικαίωμα να τα έχει όλα τζάμπα, δηλαδή να τυπώνουν οι εταιρείες τους δίσκους να ερμηνεύουν οι καλλιτέχνες και να τα χαρίζουν όλα στον κόσμο χωρίς αντίτιμο, δηλαδή εργασία δωρεάν, μόνο στην μουσική όμως και στις τέχνες γενικά, δηλαδή να εξαφανισθούν όλα, λογοτεχνία, σινεμά, μουσική, τα πάντα.

 

Εμείς λειτουργούμε και επί ΠΑΣΟΚ και επί ΣΥΡΙΖΑ και επί ΝΔ, κανείς δεν μας δίνει σημασία, έχουν μόνο τους κολλητούς τους και ας πιστεύουν μερικοί το αντίθετο και μας λένε για λίστες Πέτσα και τρίχες κατσαρές.

Να ασχοληθούμε λέει μόνο με την μουσική, αν το κάνουμε τέρμα, θα κλείσουμε, το Glad των Traffic έχει τα διπλάσια like από όσους το είδαν, κάνουν like μας κατηγορούν ότι ζητάμε χρήματα και έτσι εξαντλούν την αγάπη τους για την μουσική. Αυτομάτως σκέφτηκα τον Χριστοδουλόπουλο και το Θέλεις να Πεθάνω που όταν τον έβαζε ο Σαββόπουλος στην εκπομπή του ήταν cult ενώ όταν τον αναφέρουμε  εμείς banal 

Το τραγούδι βέβαια το έχει πει ο Περπινιάδης πριν από 60 χρόνια με άλλο τίτλο.

Video Url

 

Video Url