Γελάτε, αλλά η Μπέτυ Μπαζιάνα είναι η ιδανική λύση για τον ΣΥΡΙΖΑ

Η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα έχει προκαλέσει σοκ και προβληματισμό στο κόμμα της αντιπολίτευσης το οποίο έχει περάσει αρκετά χρόνια στην εξουσία και οι φίλοι του θέλουν να συνεχίσει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η παραίτηση του Τσίπρα ήταν αναπόφευκτη μετά τις τελευταίες εκλογικές εξελίξεις και η μόνη λύση για τον πρώην πρωθυπουργό για τον οποίο δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι δεν έχει κλείσει ο κύκλος του σαν σαν πολιτικός και στα σχέδια του είναι η ενδεχόμενη δημιουργία νέου κόμματος, ίσως και πριν από τις επόμενες εκλογές.

Οι πιθανοί υποψήφιοι για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αν και κανείς δεν ξέρει τις εξελίξεις δεν δείχνουν να έχουν την απήχηση που είχε ο Τσίπρας που πήρε το κόμμα από το 3% και το έφερε στην εξουσία με μία προσωπική τακτική.

Η μόνη περίπτωση να μην χρησιμοποιήσει την δυνατότητα νέου κόμματος θα ήταν η επικράτηση της γυναίκας του για την οποία όσοι την ξέρουν λένε ότι έχει τα προσόντα.

Βέβαια η ενδεχόμενη υποψηφιότητα της θα δημιουργούσε πιθανώς προβλήματα στο ζευγάρι γιατί θα χάλαγε τα μελλοντικά σχέδια του Αλέξη.

Πάντως η ουσία είναι ότι Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει ένα σοκ για να βγει από την κρίση, και αυτό το σοκ δεν μπορούν να του το προσφέρουν οι υποψήφιοι που ακούμε.