Ακροδεξιά στην Ελλάδα, φοβάσαι και να την αναφέρεις, όμως κάτι κάνουμε λάθος γιατί ανεβαίνει σε όλη την Ευρώπη

Από την μεταπολίτευση και μετά η Ελληνική κοινωνία δονείται από επαναστατικούς ρυθμούς που έχουν σαν πηγή τους κυρίως την οργή της αριστεράς που ήθελε να αντιδράσει στην μη κατάκτηση της εξουσίας στην εποχή του εμφυλίου.

Από τότε διάφοροι κύκλοι καλλιεργούσαν όπου μπορούσαν την εντύπωση ότι οι αριστερές δυνάμεις συγκρούσθηκαν με τις δεξιές, αλλά στην πραγματικότητα είχαν συγκρουσθεί με την Ελληνική κυβέρνηση.

Αυτό το κίνημα διογκώθηκε στο πέρασμα του χρόνου και με την βοήθεια των ΜΜΕ στα οποία εργάζονται δημοσιογράφοι που σε  συντριπτικό ποσοστό ανήκουν στην λεγόμενη κεντροαριστερά κατάφερε αρχικά να φέρει στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου ο οποίος κατάλαβε απόλυτα τους Έλληνες και κατάφερε με τον σαγηνευτικό παραπλανητικό του τρόπο να τους κάνει να πιστέψουν, ότι τέλος η σχέση μας με την Αμερική, αρχίζει μία νέα εποχή με κυρίαρχο τον Ελληνικό λαό, δηλαδή παραμύθια της χαλιμάς.

Στην συνέχεια οι πραγματικά αγανακτισμένοι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση που διαμόρφωσαν τα μνημόνια και έφεραν για πρώτη φορά την αριστερά στην εξουσία, σε μία σπάνια για την Ευρώπη εξέλιξη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με την σειρά του, έχοντας πάντα την υποστήριξη των περιθωριακών τηλεοπτικών καναλιών και την κρυφή ανοχή των μεγάλων προσπάθησε και σε κάποιο βαθμό τα κατάφερε να πείσει τον Ελληνικό λαό  για την κακιά δεξιά, δηλαδή κάτι σαν κι αυτό που έλεγε νομίζω ο Ανδρέας, να βάλουμε την δεξιά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια όλα τα ΜΜΕ πολεμούν την ακροδεξιά, χλευάζουν όσους εκφράζουν συγγενικές θέσεις με αυτούς και προσπαθούν βασικά να μας πείσουν πόσο φασίστες είμαστε εμείς που πιστεύουμε στην οικογένεια, την Ελλάδα και αρκετοί στην θρησκεία.

Αλήθεια πόσες φορές έχετε δει τους ηγέτες των αριστερών κομμάτων με Ελληνικές σημαίες, νομίζω ότι θα τους βλέπουμε δίπλα σε Ελληνικές σημαίες όταν θα πηγαίνουν σε κανένα σχολείο σε εθνικές εορτές.

Πόσες φορές όλα τα ΜΜΕ έχουν αναφέρει τις δολοφονίες δεξιών ή ακροδεξιών και πόσες των δύο άτυχων νέων  που ο φόνος τους τους ανήγαγε σαν εθνικούς ήρωες.

Οι δημοσιογράφοι δυστυχώς ζουν ακόμα στην εποχή του εμφυλίου και δεν βλέπουν την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, στην Γερμανία ας πούμε έχει 19%, στην Γαλλία αν αύριο γινόντουσαν εκλογές θα τις κέρδιζαν, στην Ιταλία είναι ήδη κυβέρνηση.

Πώς μπορεί να ελεγχθεί η αύξηση  αυτών των κομμάτων που ήδη και στην χώρα μας έχουν σημαντικό ποσοστό, ίσως με σωστό καταμερισμό του πλούτου και δημοκρατικές διαδικασίες, όχι ενστάσεις σε Άρειο Πάγο και απαγόρευση τους, αυτό τους κάνει πιο δυνατούς.

Να αρχίσουν τα ΜΜΕ να κρατάνε ίσες αποστάσεις για όσα συμβαίνουν σε αριστερούς και δεξιούς, όχι να κάνουμε εθνική εορτή τον φόνο 15χρονου και να μην γράφουμε λέξη γι' αυτούς που καήκαν στην τράπεζα.

Δεν λέω να υποστηρίξουν τους ακροδεξιούς, αλλά και να τους παρουσιάζουμε όλους σαν τέρατα, όπως και σε μερικές περιπτώσεις και  τους παραδοσιακά δεξιούς, είναι υπερβολή

Να κατηγορούμε τον Κασιδιάρη για τον ρόλο του και τις θέσεις του, όχι όμως να θέλουμε δικαίωση της τρομοκρατίας, οι τρομοκράτες που σκοτώνουν ανθρώπους δεν έχουν θέση σε μία δημοκρατική κοινωνία.

Να πάρουν τα κόμματα ειλικρινή θέση για το μεταναστευτικό που είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα, το να καλώς ορίζουμε τα εκατομμύρια των φουκαράδων που έρχονται από όλες τις ηπείρους θα διαλύσει την φτωχή χώρα μας.

Γενικά είναι σκληρό, αλλά η ακροδεξιά υπάρχει ο κίνδυνος να αυξάνει την δύναμη της και στην Ελλάδα, τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε το ότι παραιτήθηκε αυτός που ήθελε να κάνει όλη την Ευρώπη αριστερή και την έκανε όλη να δίνει μεγαλύτερη δύναμη στην δεξιά.

Ο άνθρωπος  ζούσε αλλού παρασυρμένος από τους φανατικούς του Twitter.