Να κόψει η κυβέρνηση όλα τα αδικαιολόγητα επιδόματα και να στείλει τον κόσμο στην δουλειά

Ένα μεγάλο μέρος της εκλογικής επιτυχίας της η κυβέρνηση το οφείλει στα πολλά επιδόματα που δίνει σε μεγάλο αριθμό Ελλήνων κι ξένων.

Πολλοί από αυτούς εισπράττουν το επίδομα και παράλληλα δουλεύουν και σε άλλες δουλειές ενώ ο τουρισμός,  ο αγροτικός τομέας και οι κατασκευές δεν έχουν εργατιά χέρια,

 

Πρέπει όσοι εισπράττουν επιδόματα να υποχρεωθούν από αύριο να κάνουν 3 φορές την εβδομάδα παρουσία στην άλλη πλευρά της πόλης από αυτήν που κατοικούν με δωρεάν μεταφορικό εισιτήριο.

Πολλοί από αυτούς, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες κοροϊδεύουν τις αρχές. αν δεν πάρει τέλος αυτή η τακτική παροχών, όλα τα κράτη θα έχουν πρόβλημα με πρώτη την Γερμανία που το έχουν ήδη καταλάβει.

Ας μην κρυβόμαστε οι παροχές της ΝΔ μόνο με αυτές επί Α. Παπανδρέου μπορούν να συγκριθούν, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επανεκλογή, αλλά και την αύξηση του χρέους.

Αυστηρός έλεγχος, με την ανοχή της αντιπολίτευσης που πρέπει να αρχίσει να βλέπει και το συμφέρον της χώρας.

 

Αφού όλοι έχουν μάθει να λύνουν τα προβλήματα τους στα καφέ, πρωί και απόγευμα, ας αρχίσουν πάλι να εισπράττουν λίγο πριν τις επόμενες εκλογές αφού είμαστε ένα κράτος χωρίς ελέγχους στις παροχές του 

Παράλληλα να προτείνει μία ακόμα καλή αύξηση, τουλάχιστον 10%, πού θ πάνε όλα αυτά τα μεγάλα κέρδη που μας λένε ότι βγάζουν με τις τιμές στα ύψη, σαν να ψάχνουν όλοι για υποψήφια θύματα αγοραστών.