Ευαίσθητος ο τομέας της υγείας να δούμε τι θα κάνει ο Χρυσοχοΐδης

Ωραίος στόχος για την αντιπολίτευση θα είναι νέος υπουργός υγείας, όμως είναι ένα από τα πιο δύσκολα υπουργεία και πολλές από τις εξελίξεις σ' αυτό σκόπιμα η εκάστοτε αντιπολίτευση κάνει πως αγνοεί ότι αποτελούν Ευρωπαϊκή οδηγία.

Η υγεία ήταν και παραμένει από τους πιο ευαίσθητους τομείς στον οποίο διακινούνται πολλά χρήματα και τουλάχιστον πριν από τα μνημόνια δεν λειτουργούσε και με τους καλύτερους όρους, αυτό συμβαίνει βέβαια και σε άλλους τομείς, αλλά εδώ τα λεφτά ήταν πραγματικά πολλά.

Δεν θέλω να έλθω σε αντιπαράθεση με τους εργαζόμενους στον κλάδο οι οποίοι τώρα πια έχουν υποχρεωθεί να αυξήσουν σημαντικά την προσωπική τους συνεισφορά, υπάρχουν πάντα ελλείψεις και γενικά μιλάμε για έναν άθλο απέναντι σε ένα συχνά δύσπιστο κοινό που αμφισβητεί τα πάντα και δικαίως απαιτεί καλύτερη μεταχείριση.

Ο Νέος υπουργός θα πρέπει να εκσυγχρονίσει τις λειτουργίες των νοσοκομείων, να κρατήσει τις ισορροπίες με τον ιδιωτικό τομέα ο οποίος πια συνεισφέρει σημαντικά στην υγεία μας, όσο και να γκρινιάζουμε γι' αυτό και να γράφουν διάφοροι, θέλει να δώσει την υγεία στον ιδιωτικό τομέα.

Πολλοί από εμάς εξυπηρετούνται μέσω του ιδιωτικού τομέα καταβάλλοντας μερικά ευρώ, αν δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα οι φωστήρες των κομμάτων που κάνουν αντιπολίτευση ξέρουν ότι θα έπρεπε να προσληφθούν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες υπάλληλοι στην υγεία με ό,τι σημαίνει αυτό, γι' αυτό οι ξένοι μας υποχρέωσαν να κλείσουμε νοσοκομεία, ΙΚΑ κλπ, εντάξει δεν είναι όλα τέλεια, αλλά αυτό θέλουμε, βελτίωση, εύκολη πρόσβαση στα νοσοκομεία και ανθρώπινη αντιμετώπιση χωρίς κίνδυνο.

Ας του δώσουμε λίγο χρόνο, την υγεία και τα μάτια μας και να παρακαλάμε να πετύχει, ενδεχόμενη αποτυχία του θα πλήξει όλους μας, πάντως και ο Πλεύρης που κατηγορούν σαν ακροδεξιό νύχτα μέρα οι Συριζαίοι δεν τα πήγε και άσχημα, δούλεψε σκληρά και ήξερε όλα τα θέματα που αφορούσαν το υπουργείο του,