Είναι αναντικατάστατος ο Αλέξης Τσίπρας;

Δισεκατομμύρια αναντικατάστατοι έχουν περάσει από τον πλανήτη μας, όποιος πίστευε ή έλεγαν ότι ήταν ένας από αυτούς δεν υπάρχει ούτε η σκόνη του, εκτός αν ήταν Φαραώ και είναι κάπου φυλαγμένο βαλσαμωμένο το σώμα του.

Οι εκάστοτε εκλογές, οι αθλητικοί αγώνες, οι εξετάσεις στα εκπαιδευτικά ιδρύματα και γενικά ότι χρειάζεται αξιολόγηση, επίδοση κι βαθμολογία πάντα βοηθάει στο να ξεχωρίζουν οι άριστοι από τους μετρίους.

Αυτή η σύγκριση δεν αρέσει βέβαια στους μετρίους οι οποίοι θέλουν ισότητα ανεξάρτητα από του αν ο άλλος υπερτερεί στα πάντα.

Ειλικρινά πιστεύει ο Τσίπρας ότι μπορεί να αλλάξει τα πράγματα; ποιο εύκολο θα είναι για τον Ανδρουλάκη.

Αυτό που πέτυχε ο Τσίπρας συμβαίνει μία φορά στην ιστορία μιας χώρας, του ήλθαν όλα όπως ήθελε, κατάφερε να πείσει ακόμα και τους αντιπάλους του για το πόσο σημαντικός είναι και δεν ξέρω αν είναι σημαντικός. ένα χάρισμα όμως το είχε αφού κατάφερε όσα κατάφερε, όμως η παράσταση τελείωσε, όσο και να τον στηρίζει το κόμμα του, αφού δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να πει, τέλος, σε ευχαριστούμε στο καλό, τα συνέδρια είναι στάχτη στα μάτια, δηλαδή χάνεις 5 φορές με 5-0 από τον χειρότερο σου αντίπαλο και επιμένεις ότι θα τον κερδίσεις; η πολιτική δεν μπάσκετ να γίνει ανατροπή, βλέπουμε το ΠΑΣΟΚ που τρομάζει να πάει στο 13% και έχει καλά στελέχη σε νεαρή ηλικία.

 

Στις αρχές του 2021 είχα μία περιπέτεια με την υγεία μου και πίστεψα ότι μπορεί και να μην τα κατάφερνα, πάλεψα με αίσιο τέλος, αφού είμαι ακόμα εδώ, όμως στο διάστημα αυτό δεν μπορούσα να συνεισφέρω παρά μόνο μέσω μερικών συμβουλών και ενώ πίστεψα στιγμιαία ότι μπορεί να πέσει το site, αυτό ανέβηκε στα 3 εκατομμύρια επισκέπτες, απίστευτο νούμερο που ποτέ δεν επαναλάβαμε.

Ουδείς αναντικατάστατος, σεβαστή η συνεισφορά όλων, αλλά πάω απ' όλα  σημασία έχει το κοινό καλό, όχι ο εαυτός μας, ξέρουμε την πραγματικότητα, ας μην κάνουμε ότι την αγνοούμε, όλα κάνουν ένα κύκλο.

  

Video Url