Αλέξης Τσίπρας, στην ουσία μας είπε, 'Δεν παραιτούμαι' όποιος δεν με θέλει να το πει

Ο Αλέξης Τσίπρας μας μιλάει για λάθος τακτικές, αλλά ποτέ δεν έχει προσδιορίσει το ποια είναι αυτά τα λάθη, ας πούμε θέλει την σκληρή γραμμή Πολλάκη και την γραμμή που τον πιέζει το διαδίκτυο που δεν δείχνει να έχει αλλάξει και πολύ από την θέση Γ....  Μητσοτάκη και μάλιστα συνεχίζει να παρομοιάζει την ΝΔ σαν το δεξιό κόμμα , την στιγμή που η ΝΔ εξελέγη με ψήφους κεντρώων, γιατί πόσοι πια είναι οι δεξιοί σ' αυτό τον τόπο. ή θέλει να γίνει ένα κεντροαριστερό Ευρωπαϊκό σύγχρονο κόμμα με σταθερές δυτικές θέσεις χωρίς φλερτ στην Ρωσία και θέσεις κόντρα στα Ευρωπαϊκά συμφέροντα και βασικά αυτά που θέλει η Ευρωπαϊκή ένωση.

Ο Τσίπρας δεν δείχνει να θέλει να φύγει από μόνος του, ακόμα και αν στις επόμενες εκλογές τον περάσει το ΠΑΣΟΚ κάτι που πια δεν δείχνει απίθανο και οι οπαδοί του θα συνεχίζουν και στην επόμενη τετραετία να βρίζουν τον Μητσοτάκη και να του χρεώνουν όλα τα δεινά του πλανήτη.

Ποιος θα τολμήσει να αμφισβητήσει τον πρώην πρωθυπουργό, όμως για τον λαό είναι σαν να μην υπάρχει και δεν είναι εύκολο να πάει από το 17 στο 40 και να κερδίσει αυτόν από τον οποίο έχει χάσει 5 φορές.

Αυτή η τακτική πάντως μπορεί να ικανοποιεί τους φανατικούς οπαδούς του Twitter, αλλά μειώνει τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και δυστυχώς αυξάνει την ακροδεξιά.

 

Κανονικά για μένα έπρεπε να πει παραιτούμαι και ας πέφτανε όλοι επάνω του να τον κρατήσουν, όμως ρίχνει την μπάλα στους άλλους

.