Κανείς Έλληνας δεν φοροδιαφεύγει, μας το είπαν όλα τα κόμματα, τα υπερκέρδη φταίνε

Μας τα είπανε τα κόμματα στις συζητήσεις, για την φοροδιαφυγή φταίει ο Βαρδινογιάννης και οι υπόλοιποι με τα υπερκέρδη, τι θέλει και τα ανακατεύει αυτός ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Ηλιόπουλος με τους οδοντιάτρους με κίνδυνο να δημιουργήσει νέα υπόθεση Κατρούγκαλου.

Οι περισσότεροι Έλληνες κάνουν αγώνα να συντηρήσουν τα συνήθως περισσότερα από 2 αυτοκίνητα της οικογενείας τους και τα δύο σπίτια με εξοχικά κλπ, μόνο με 5000 εισόδημα.

Μάταια περιμένουν κάθε μέρα να τους καλέσουν να δουλέψουν, συνήθως δουλεύουν μία μέρα στις 5 και πουλάνε 1 αντικείμενο την ημέρα.

Κανένα κόμμα δεν θέλει βέβαια να τους στεναχωρήσει αφού με αυτόν τον τρόπο τρέχει η Ελληνική οικονομία.

Πόσα δις είναι το χρέος της χώρας, τι σημασία έχει, το κόμμα να είναι καλά κι εμείς θα σας τακτοποιούμε πάντα, θα κάνουμε δε και 5-6 μεταρρυθμίσεις την ημέρα.

Αυτός ο φουκαράς ο Ηλιόπουλος επειδή έχει σπουδάσει στην Αμερική νόμιζε ότι και η Ελλάδα έχει ανάλογο φορολογικό σύστημα.

Αν δεν έχεις εισοδήματα που μπορείς να αποκρύψεις, απλά φεύγεις στο εξωτερικό ή δουλεύεις με 800 ευρώ για να βγάζουν τα δις οι καλοί άνθρωποι που μας δίνουν δουλειά.

Τι να ψηφίσεις, δεν έχει καμία σημασία, όλοι οι Έλληνες πιστεύουν σε ένα κόμμα, την τσέπη τους, Οδοντίατροι, έμποροι, υδραυλικοί, δικηγόροι, γιατροί, όλοι. οι μόνοι που δεν φοροδιαφεύγουν θα μπορούσαν να είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά και μέρος των μισθωτών, αλλά κι αυτοί έχουν τον τρόπο τους.