Τα 'αφεντικά' θέλουν να κάνουν delete στις αναμνήσεις μας

Χαρούμενη ατμόσφαιρα με ευχάριστα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που ακούστηκαν για πρώτη φορά μερικές φορές και πριν από 70 χρόνια, ωραίες γυναίκες σε χαζοχαρούμενες εκπομπές στην τηλεόραση, προσπάθειες να μας πείσουν όλα τα ΜΜΕ το πόσο καλές είναι οι Ελληνικές τηλεοπτικές σειρές παρά το γεγονός ότι ΟΛΕΣ φλερτάρουν με το τίποτα και δεν έχουν καμία σχέση, όχι μόνο με τον σινεμά που αγαπήσαμε, αλλά και τις παλαιότερες ξένες και πολλές Ελληνικές τηλεοπτικές σειρές.

 

Οι κινηματογραφικές σειρές του NETFLIX είναι ζήτημα αν 5 στις 100 αξίζουν τα λεφτά τους, γι' αυτό βέβαια και το NETFLIX  αδυνατεί να ακολουθήσει σημαντική ανοδική πορεία και μάλλον έχει πιάσει την κορυφή του.

Στο ποδόσφαιρο, οι ομάδες μας πάνε από το κακό στο χειρότερο και στην πολιτική το επίπεδο είναι κάθε μέρα και χειρότερο προσεγγίζοντας αυτό που αποκαλούμε καφενείο.

 

Ο φανατισμός έχει κτυπήσει κόκκινο και τα άκρα συχνά συμβαδίζουν σε απόψεις με αποκορύφωμα όπως διάβασα σήμερα τις απόψεις ακροδεξιού για την δικαιοσύνη. 

 

Όλοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτή είναι η ζωή σας, μη ζητάτε περισσότερα, εμείς είμαστε οι καλοί και αυτοί που μπορούν να σας σώσουν, ενώ στην πραγματικότητα όλα τα κόμματα θέλουν να σώσουν τους οπαδούς τους και αδιαφορούν για την χώρα.