Οι νέοι δεν διαβάζουν βιβλία, δεν ακούνε μουσική, δεν πάνε σινεμά όπως στο παρελθόν

Στους κινηματογράφους οι νέοι κάνουν την παρουσία τους στα λεγόμενα blockbuster αγνοώντας τις υπόλοιπες ταινίες, κάτι που μοιραία θα οδηγήσει στο κλείσιμο και των λίγων κινηματογράφων που έχουν απομείνει οδηγώντας στην ανεργία αρκετούς ανθρώπους. 

Αυτό βέβαια είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο που ξεκίνησε από τις κινηματογραφικές πλατφόρμες και βρήκε συμπαράσταση από την πανδημία που έδωσε το τελικό κτύπημα.

Στην μουσική οι νέοι δεν έχουν πια ιδιαίτερη επαφή, πολλοί ίσως δεν ακούν καθόλου με κυριότερη αιτία τον τεράστιο αριθμό προσφοράς ο οποίος δεν υπάρχει τρόπος πια που να είναι αρεστός στους νέους, στο να επιλέγει αυτά που ξεχωρίζουν.

Αν διαβάσεις αυτά που προτείνει ο καθένας που έχει κάποιου είδους επαγγελματική σχέση με την μουσική και ξέρεις 5 πράγματα, θα βάλεις τα γέλια, ποτέ άλλοτε δεν υπήρχε τέτοια παραπληροφόρηση και προτάσεις για τόσο αδιάφορα πράγματα, όχι βέβαια ότι και παλιότερα υπήρχαν πολλοί που είχαν επαφή με αυτά που συνέβαιναν στην μουσική, τώρα όμως  έχουν βρει αυτό που ήθελαν, δηλαδή συμπαράσταση από το τίποτα.

Στις εκδόσεις, σε μερικά χρόνια δεν θα υπάρχουν καν έντυπα βιβλία και όλοι θα διαβάζουν στους υπολογιστές τους, ενώ θα απομακρύνονται από την κλασική λογοτεχνία και θα διαβάζουν αυτά που τους προτείνουν τα διάφορα κέντρα εξουσίας, βέβαια σε ένα βιβλίο δεν είναι εύκολο να ξεχωρίζεις τις διάφορες κοινωνικές ομάδες που προωθούνται στα διάφορα ΜΜΕ εδώ και μερικά χρόνια προσπαθώντας να αλλάξουν στην κυριολεξία την ιστορία της ανθρωπότητας με πορεία χιλιάδων ετών, αλλά έτσι θα περιορίζου και την θεματολογία των βιβλίων.