Η δύναμη της μουσικής είναι ότι ενώνει τους ανθρώπους!

Πόσοι από εσάς δεν έχουν γνωρίσει τις γυναίκες, τους άνδρες τους, τους φίλους του μέσα από την μουσική;

 

Η μουσική παραμένει πάντα το Νο 1 επικοινωνίας και ο λόγος που στην Ελλάδα έχει περάσει στο περιθώριο είναι η απαξίωση που οδήγησε στο τζάμπα και δεν δίνει κίνητρα στους ολιγάρχες για να την προωθούν από τα δεκάδες ΜΜΕ που ελέγχουν.

Εμείς δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα είμαστε μια ΜΚΟ της καρδιάς μας και αν και μας ενδιαφέρει το να επιζήσουμε δεν έχουμε κανένα μέσω ραδιοφωνικό, τηλεοπτικό ή έντυπο για να προωθήσουμε αυτό που κάνουμε και βέβαια δεν είμαστε μέσα στα ενδιαφέροντα των κομμάτων αφού συνήθως είναι αξιολύπητοι που κινούνται πάντα γύρω από τα κομματικά συμφέροντα και ξεχνάνε τα ανθρώπινα συναισθήματα όπως η αγάπη για την μουσική, τα έχουν κλειδώσει στις παιδικές τους αναμνήσεις.

 

Ακόμα και σήμερα η μουσική φέρνει τον κόσμο πιο κοντά και όσοι ασχολούνται μαζί της νιώθουν καλύτερα στη καθημερινή ζωή τους.

 

Στα περισσότερα χρόνια της ζωής μου, εγώ και ο Πετρίδης είχαμε την τύχη να έλθουμε σε επαφή με εκατομμύρια από εσάς, μέσω του ραδιοφώνου, του τηλεφώνου ή του διαδικτύου, περάσαμε και περνάμε ωραία μαζί, ευχαριστούμε για όλα, η ζωή χωρίς εσάς θα ήταν πραγματικά διαφορετική και άδικη για μας που χρόνια τώρα προσπαθούμε να σας ευχαριστήσουμε, μετά από τόσα χρόνια, χωρίς εισιτήριο, αλλά με προαιρετική για όσους θέλουν την ενίσχυση της σελίδας μας.

 

Η μουσική θα υπάρχει και χωρίς εμάς που όμως προσπαθούμε να αφήσουμε μία παρακαταθήκη από όσα αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς το διαδίκτυο αυτό θα ήταν αδύνατο.

 

Video Url