Μπορεί στο βάθος του μυαλού τους οι μεγάλες δυνάμεις να θέλουν ένα Γ' Παγκόσμιο πόλεμο;

Μια παράξενη ησυχία επικρατεί στην ατμόσφαιρα, ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν ξέρουμε πια σε τι επίπεδο βρίσκεται, οι Ρώσοι δείχνουν ότι σταδιακά κερδίζουν έδαφος και επικρατούν σε ότι είναι ο στόχος τους.

 

Από την άλλοι οι Ουκρανοί, μάχονται μεν, αλλά ξέρουν ότι η αντίσταση τους χωρίς την βοήθεια της δύσης με πιο σύγχρονα όπλα είναι χαμένη.

 

Οι Αμερικάνοι δεν σκάνε ιδιαίτερα, όσο δεν υπάρχει πυρηνικός πόλεμος είναι αμέτοχοι στα πάντα  και επενδύουν στέλνοντας οπλισμό για να κερδίσουν σε άλλα πεδία.

 

Όλοι συμφωνούν για το ότι είναι άγνωστο το πώς θα τελειώσει αυτός ο πόλεμος και όταν κάτι δεν τελειώνει, συχνά παίρνει ανεξέλεγκτη μορφή.

 

Οι θεωρίες συνομωσίας για τις πανδημίες και τους πολέμους δίνουν και παίρνουν και ουσιαστικά κανείς δεν ξέρει πια είναι η αλήθεια. Είναι σκληρό, αλλά αυτοί που κυβερνούν τον πλανήτη δεν νοιάζονται και πολύ για την επιβίωση όλων των πολιτών και οι προηγούμενοι παγκόσμιοι, όπως και όλοι οι πόλεμοι δεν είχαν και πιο σοβαρές αιτίες.

 

Βέβαια τώρα θα είναι διαφορετικοί, αυτό ακριβώς φοβόμαστε εμείς που δεν τα έχουμε ζήσει και τα παιδιά μας που νομίζουν ότι οι πόλεμοι είναι μόνο στα βίντεοπαιχνίδια.