Πότε συμφέρει την ΝΔ να κάνει εκλογές, πότε τον ΣΥΡΙΖΑ και πότε το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ

Καθημερινό θέμα πια στα ΜΜΕ η μελλοντική ημερομηνία των εκλογών με τις προβλέψεις να συγκλίνουν ότι θα γίνουν τον Οκτώβριο.

 

Ας το δούμε λίγο, είναι σίγουρο ότι θα έχουμε ένα πολύ ζεστό καλοκαίρι, αυτό αυτόματα σημαίνει πολλές πυρκαγιές, πέρα από τις μπούρδες που γράφουν διάφοροι, να προσέξουμε κλπ, οι φωτιές θα υπάρξουν θέλουμε δεν θέλουμε, συμβαίνουν κάθε καλοκαίρι παντού και δεν μπορούν να ελεγχθούν, μόνο στα όνειρα του ΣΥΡΙΖΑ που όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει και έχει λύσεις για τα πάντα, σε αντίθεση με την ΝΔ που κοιμάται στην ακρίβεια, τις φωτιές, την πανδημία, τον πόλεμο στην Ουκρανία, στα πάντα, το μόνο που δεν έχει ασχοληθεί ο συμπαθής για πολλούς κατά τα άλλα Τσίπρας, είναι ο Παναθηναϊκός, μούγκα για το περιθώριο που είναι εδώ και πολλά χρόνια, γι' αυτό δεν έχει λύση, αν στην θέση του ήταν ο Ολυμπιακός, όλο και κάτι θα έλεγε, εδώ όμως κάνει τζιζ για πολλούς λόγους.

Ο τουρισμός θα πάει καλά, και λοιπόν, τι θα εισπράξει το κράτος, οι περισσότεροι δεν δηλώνουν τίποτα, θα διεκδικήσουν μάλιστα και επιδόματα, μόνο οι μεγάλες μονάδες δηλώνουν κανονικά.

 

Η ακρίβεια δεν πρόκειται να υποχωρήσει ό,τι και να γίνει, στην Ελλάδα, ότι ανεβαίνει δεν πέφτει.

 

Η διαφορά εδώ και χρόνια μεταξύ των δύο πρώτων δεν έχει μεγάλες διακυμάνσεις και έτσι δείχνει ότι θα πάει. Αν καταφέρει και κάνει εκλογές του χρόνου τον Ιούνιο η ΝΔ δεν θα είναι σε χειρότερη μοίρα από σήμερα.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ όποτε και αν γίνουν εκλογές θα χρειασθεί την ΝΔ ή το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ για να κάνει κυβέρνηση, ακόμα και αν βγει πρώτο κόμμα, θα συνέφερε να γίνουν πρόωρες εκλογές, αν γίνουν στην ώρα τους θα είναι μία ένδειξη ότι η χώρα μπαίνει σε μία σειρά και αυτό δεν βοηθάει κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ  που συχνά αρέσκεται στο να κάνει κριτική σε δύσκολες καταστάσεις, όταν όλα πηγαίνουν καλά, δυσκολεύεται, όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο λοιπόν για τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη και να βγει πρώτο κόμμα, εδώ ο Έλληνα με σημαία τα εμβόλια μπορεί κα να έδινε 5% σε Τράγκα και Πετράκο, έτσι τον λένε αυτόν; που τώρα θα κλαίει.

 

Το ΚΙΝΑΛ δείχνει να έχει πιάσει κορυφή, ούτε θα ανέβει ιδιαίτερα στο μέλλον, ο Ανδρουλάκης θέλει πολύ ψωμί για να γίνει ηγέτης, συνεπώς όποτε και αν γίνουν εκλογές δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. 

 

Ποιος θα κερδίσει; η ακυβερνησία, ο Έλληνας δεν θέλει να στρωθεί στην δουλειά, να πληρώνει φόρους, δάνεια, ΕΝΦΙΑ, δεν θέλει να πληρώνει τίποτα και κάτι τέτοιο του υπόσχεται με τον τρόπο του ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ναι θέλουμε ΣΥΡΙΖΑ, θέλουμε ΝΔ, θέλουμε ΠΑΣΟΚ, όλα αυτά τα κόμματα έχουν μεγαλουργήσει τα τελευταία 12 χρόνια και αν δεν μας κάνουν αυτά, επιτέλους έχουμε εναλλακτικές λύσεις, τον γίγαντα Βελόπουλο, με την αγάπη των Ρώσων, το ΚΚΕ που μας θυμίζει τα νιάτα μας, πριν από 100 χρόνια, τον Βαρουφάκη, να μας κάνει αυτά που μας έκανε και μαζί με τον εκατομμυριούχο Brian Eno και το άλλο φτωχαδάκι τον Roger Waters να αλλάξουν επιτέλους τον κόσμο   

 

Περιμένουμε πότε επιτέλους θα καθιερωθεί να γίνονται εκλογές κάθε μήνα live στην TV.

 

Γιατί τα γράφω όλα αυτά, αφού θα θυμώσουν όλοι οι οπαδοί των κομμάτων; γιατί κουράστηκα να με κοροϊδεύουν όλοι και δεν θέλω να υποκρίνομαι, τα χρόνια περνάνε και γίνονται χειρότερα, όποιος και να κυβερνά και χωρίς ελπίδα.