Με βαριά καρδιά εκατομμύρια εκδρομέων θα δαπανήσουν χρήματα που λένε ότι δεν έχουν για το τριήμερο

Ανησυχούν τα εκατομμύρια των εκδρομέων για τις τιμές που θα συναντήσουν στους προορισμούς τους, πληρώνουν εκατοντάδες ευρώ για εισιτήρια, καύσιμα & βέβαια βρίζουν πάντα αυτόν που έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν. Δεν αντέχουν τον Μητσοτάκη, θα πάνε στις ΗΠΑ που έχει 8,6% πληθωρισμό, τον μεγαλύτερο εδώ & 40 χρόνια θα πάρουν μαζί τους και τον εκπρόσωπο του γνωστού κόμματος για να τον εξαλείψει.

Επίσης τους λείπει ο Τράγκας με τις αποκαλύψεις του για το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ 

Και βέβαια περιμένουν πάντα να ταπεινώσει ο Πούτιν τους Αμερικάνους, ενώ αισθάνονται άσχημα με τους εκατοντάδες πρόσφυγες που είπε ο εκπρόσωπος της ΜΚΟ ότι πνίγουν οι λιμενικοί και βρίσκει σύμφωνη την αντιπολίτευση η οποία αγανακτεί και ακούει σιωπηλή μέσω του εκπρόσωπου της Ευρωβουλευτή για τον οποίο κανείς δεν ξέρει αν η εταιρεία του πήρε επιδότηση από την Ευρωπαϊκή ένωση και πόσα.

Μπορεί στις λαϊκές να μην υπάρχουν και πολλά χόρτα, αλλά από κουτόχορτο υπάρχει άφθονο.  

 

Video Url

 

Α.. επίσης όσοι δεν υποστηρίζουν συγκεκριμένο κόμμα, χωρίς να σημαίνει βέβαια αυτό ότι υποστηρίζουν άλλο, είναι φυσικά φασίστες. Απλά η ουδετερότητα όταν τηρείται από τους αντιπάλους μας είναι εγκληματική, ενώ όταν την προτείνουμε εμείς, όπως στην περίπτωση της εισβολής της Ρωσίας, είναι επιβεβλημένη, γιατί οι σύμμαχοι μας είναι υποχρεωμένοι να μας προστατεύουν, σαν την Μαμά μας, ενώ εμείς μπορούμε να κάνουμε ότι ζημιές θέλουμε χωρίς συνέπειες.