Όσο πιο αδιάφορο ένα άλμπουμ, τόσο πιο καλές κριτικές παίρνει

Άρχισαν να βγαίνουν οι λίστες με τα καλύτερα άλμπουμ του εξαμήνου, δεν έχουν βέβαια υπομονή να περάσει το εξάμηνο και να δείξουν τον ενθουσιασμό τους τα διάφορα μέσα.

 

Δυστυχώς διανύουμε την χειρότερη ίσως χρονιά από το 1955, εντελώς αδιάφοροι δίσκοι, από μέτριους καλλιτέχνες με καμία προοπτική να γίνουν γνωστά τα λίγα άλμπουμ που ξεχώρισαν.

 

Στις λίστες που ήδη δημοσιεύθηκαν, επιλέγουν δίσκους και καλλιτέχνες που πέρασαν εντελώς αδιάφοροι, όχι μόνο από πλευράς επιτυχίας, αλλά και από πλευράς ενδιαφέροντος από την πλευρά του κοινού.

 

Υπάρχουν βέβαια και μερικές εξαιρέσεις, αλλά είναι τόσο λίγες σε αριθμό που πραγματικά απορώ για το ποιο είναι το μέλλον της δισκογραφίας.

 

Υπάρχουν καλλιτέχνες που ο ένας τους έχεις στα 3 πρώτα κι ο άλλος ούτε στα 50, ψάχνεις στο YouTube να τους ακούσεις και έχουν μερικές χιλιάδες κτυπήματα, τώρα πώς τα ξεχώρισαν αυτοί που κάνουν τις λίστες, τα τελευταία χρόνια κάπως έτσι παίζεται το παιχνίδι.

 

Αν θα αλλάξει; όχι δεν θα αλλάξει εύκολα κα γιατί να αλλάξει  οι εταιρείες είναι κερδοφόρες, δεν ψάχνουν για κάτι καινούργιο, όλο και κάποιος ράπερ θα δολοφονηθεί να τους φέρει χρήματα ο θάνατος του, τελευταίο θύμα ο Trouble είχε βγάλει καμιά δεκαριά Mixtape τώρα θα βρουν άλμπουμ του με συμμετοχές.