Άρεσε στον κόσμο ο τρόπος του Τράγκα;

Σκίζουν τα ρούχα τους όλοι κάνοντας κριτική στον νεκρό Τράγκα φροντίζοντας βέβαια να πάρουν αποστάσεις σαν δημοσιογράφοι, σαν πολίτες και σαν κόμματα και διαβάζουμε πράγματα που αγγίζουν τα όρια του γελοίου.

 

Σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, λογικά και αλλού πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα θέλουν να εκμεταλλευτούν τον κίτρινο τρόπο που επιλέγουν μερικοί που εργάζονται στα μέσα για να θίξουν ανθρώπινες υπολήψεις.

 

Ο τρόπος που χρησιμοποιούσε ο Τράγκας δεν ήταν βέβαια ο μοναδικός που εμφανίσθηκε στην χώρα μας, ακόμα και σήμερα υπάρχουν αυτοί οι οποίοι τον ακολουθούν, άλλοι παθαίνουν ατυχήματα, άλλοι γίνονται εκατομμυριούχοι.

Είναι πολλά τα χρήματα που διακινούνται στην αγορά, κατάλογοι υπάρχουν, αναζητήστε τους και θα καταλάβετε πολλά

 

Όταν βλέπουμε site τα οποία θάβουν στην κυριολεξία την κάθε κυβέρνηση και είναι γεμάτα από διαφημίσεις με εταιρείες κρατικού συμφέροντος, κάτι δεν πάει καλά.

Ο Τράγκας είχε ανοίξει για χρόνια πόλεμο στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον Κώστα Σημίτη, τώρα έκανε σε μικρότερη κλίμακα το ίδιο με τον Κυριάκο και όμως διαβάζουμε να γράφουν μερικοί ότι τον χρηματοδοτούσαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τον χρηματοδοτούσαν οι αντίπαλοι τους, όμως αυτός ο χώρος του πολέμου για διάφορους λόγους είναι κάτι που δεν μπορεί να αγγίξει κανείς  και απολαμβάνει την στήριξη μεγάλου τμήματος του κοινού το οποίο απολαμβάνει την λάσπη που ρίχνουν διάφοροι με διάφορους τρόπους, στην πραγματικότητα το μίσος υπερισχύει της αγάπης σ' αυτή τη χώρα.

 

Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε κάποτε ποιοι είναι πίσω από τον κάθε Τράγκα, αυτό βέβαια δεν θα συμβεί ποτέ, πάντως οι φίλοι αυτού του τύπου ενημέρωσης πάντα θα έχουν κάποιους, ίσως λιγότερο ταλαντούχους να τους διασκεδάζουν.